reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson, w głębi duszy miałam jeszcze nadzieje, że będzie dobrze. Przykro mi, aż się smutno mi zrobiło :(:*

Dziewczyny, co do teściowej to na razie ok nie odzywa się, bo w pracy jest. Ale jak jej mamusia dzisiaj przyjedzie, to dopiero się zacznie ;/ M do pracy na 16-tą i sama będę z dwiema jędzami, aż się boje. Dzisiaj z teściem się pokłóciłam. Nie przyjdzie poprosić M o pomoc tylko przyjdzie i wyzywa go od głupków. Wściekłam się i powiedziałam, że głupi nie jest i jak ma zamiar obrażać kogoś niech idzie do męża córeczki, który w domu na dupie siedzi. Ale nadal zaczął M wyzywać, a ja niech tata przestanie, bo nie pozwolę na obrażanie męża (M nie mógł się odezwać, bo zęby mył i cała buzia była zapchana). Ojciec też do M że myślał, że między nami będzie lepiej, a jest głupi i tak nie będzie. Ja mu powiedziałam, że "lepiej nie będzie bo wyzywa tata M i mama od miesiąca nie odzywa się do nas. A poza tym wyprowadzamy się, bo nie chcemy z wami mieszkać", a ten "I dobrze, wyprowadzajcie się". Tylko humor mi popsuł ;/ Dobrze, że na jutro umówiliśmy się z babką na oglądanie mieszkania. ma tylko zadzwonić, o której godzinie i dokładny adres ma podać. Już się nie mogę doczekać aż się stąd wyniosę.

agniecha, szkoda :* Kochana, jak będziesz chciała przeniosę Ciebie na inną datę :* A i zapisałaś Mateuszka na bilans?

Miss, co się z Tobą dzieje Kochana? :*

reklama
Asia, zaplanowaliśmy z męzem że najlepiej jak dziecko urodziło by się z początku roku, już jedną ciąże przerabiałam latem i bardzo to było dla mnie męczące, a dzieciątko z początku roku zawsze jest o jedną wiosnę do przodu w porównaniu do dzieci z 2 połowy roku :)

To prawda Cyntia. Ja koniecznie chciałam urodzić w tym roku, bardzo :) ale niestety to jest mój ostatni cykl zeby było to możliwe. A teraz właściwie jest mi wszystko jedno, poprostu chcę zdrowe dziecko ...jak my wszystkie

Ja z zachodzeniem nie mam specjalnych problemów, tylko z donoszeniem ciąży, ale wieżę że się uda, i jestem pozytywnie nastawiona, może dlatego że jedno wymażone dzieciątko już mam, a z drugim wychodzę z założenia że jak mi będzie pisane to będzi, a jak nie to mały zostanie jedynakiem.

Do bani. Dziś mam 21 dc i owulacji ani widu, ani słychu.. Wygląda na to, że ten cykl będzie stratny. Ale i tak w przyszłą sobotę będę testować. Tak wiecie, na wszelki wypadek:D
W dodatku mieliśmy złodzieja na podwórku:O Płot przewrócony, pełno śladów na śniegu prowadzących do .. SĄSIADA! Wezwaliśmy policję, ale ciezko bylo ocenic czy cos nam zaginelo wiec na zgloszeniu tylko sie skonczylo.. Co smieszniejsze, na podworku tego sasiada wyczailismy drabine która z 3 miesiace temu zginela ..drugiemu sasiadowi:-D

Anna - może coś jest z Twoimi testami albo owu była właśnie wcześniej? Ważne, by regularnie się przytulać i zaciskać kciuki!

Anna - może coś jest z Twoimi testami albo owu była właśnie wcześniej? Ważne, by regularnie się przytulać i zaciskać kciuki!

Wiesz co, pierwszy raz stosuje testy owulacyjne wiec dla pewnosci zaczelam ich uzywac zaraz po zakonczonym okresie. Wychodza kreski ale strasznie blade. Wczoraj juz byla w zasadzie mocna, powtorzylam test po 3 godzinach i znow bladzioch:O Nie mam boli owulacyjnych, sluzu ala bialko kurze tez nie wypatrzylam:O Niby sie nie przejmuje bo to pierwszy cykl staran i nie zakladalam ze juz tak hop-siup sie uda.. Ale ze kurcze nic nie wskazuje na owulacje, to juz jest lekko dolujace..

reklama
AsiaSzwja chodze do dr Pankau. Przyjmuje na nfz w gabinecie na nfz. Naprawdę jestem zadowolona. Mam porównanie z innymi lekarzami na nfz i prywatnie i ten jedt naprawde super. A Ty gdzie masz gina?

Do góry