reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mam wynik bety. Wczoraj 2655 mIU/ml. Dziś, po 25 godzinach, 3632! Czyli beta podwaja się co 55 godzin. Mam zakaz robienia bety od narzeczonego. Delikatne plamienie mam dalej (wodniste, beżowe, raz jaśniejsze, raz ciemniejsze), ale nadzieja mi wróciła
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Gochson - bardzo mi przykro. Twoje serduszko na pewno teraz bardzo cierpi. Może lepiej, że wybrałaś zabieg - to zawsze bezpieczniejsza opcja dla zdrowia niż czekanie na poronienie samoistne. Hormonalnie organizm dochodzi szybciej do siebie i prawdopodobnie okres dostaniesz w terminie. U mnie po 3 tygodniach endometrium było już tak grube jak w normalnym cyklu i dostałam zielone światełko na dalsze starania po pierwszej miesiączce.
Na pewno jest Ci smutno. To strasznie niesprawiedliwe. Masz prawo do złości. Tulę Cię bardzo mocno. Trzymaj się i pisz jak tylko będzie Ci źle. Jesteśmy z Tobą :*

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki , jak dbacie o codzienną pielęgnacje waszej skóry na twarzy ? Ja mam z nią trochę kłopotu bo mam zmiany po trądziku, przebarwienia,piegi,jest tłusta .. Stosowałam już chyba wszystkiego żeby ją jakoś przywrócić do "normalności" ale słaby efekt..

Cyntia plamienia mogą występować przez całą ciąże. Uważaj i dbaj o siebie :-) i się chwal pięknym brzuszkiem :-) oby wszystko było do końca ok ;*

idę coś wszamać i do dentysty :eek:

Karolina - mnie kosmetyczka polecała glinkę na wyciszenie. Używam kosmetyku, w którym glinka jest. W tym roku kończę 29 lat, ale używam kosmetyku dla nastolatek z serii "Under Twenty" 3w1. Używałam wielu żeli do mycia twarzy, ale ten jak do tej pory dla mnie okazał się być najlepszy i do tego tani:
under-twenty-anti-acne-3w1-zel-myjacy-peeling-zluszczajacy-maska-regulujaca-under-twenty_19045_4.jpg
Używam go rano i wieczorem. Ja do tego korzystałam z pomocy kosmetyczki w postaci oczyszczania.

Mychunia - kciuki za wizytę. Ja wolę dentystę od ginekologa :tak: Gdyby dentysta był 100% za darmo, to bym bywała co tydzień, by wyleczyć wszystkie ząbki do końca.

Załączniki

• under-twenty-anti-acne-3w1-zel-myjacy-peeling-zluszczajacy-maska-regulujaca-under-twenty_19045_4.jpg
    under-twenty-anti-acne-3w1-zel-myjacy-peeling-zluszczajacy-maska-regulujaca-under-twenty_19045_4.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 23
Mligocka :)
Cyntia super wieści , pilnuj maluszka tam w sobie :)
Karolina ja mam mega problemy z cerą. Mam pełno zaskórników i zawsze w nieodpowiednim momencie wyskoczy mi jakiś wielki syf, Testowałam już wszystko. Najbardziej lubie kosmetyki biodermy do cery odwodnionej i krem z loreala nawilżający. Do tego regularnie robię kwasy i mikrodermabrazję u kosmetyczki. Zmniejszają się blizny i znikają przebarwienia. Nie chodzę na solarium choć kocham je, ale odkąd przestałam uspokoił się dziób. Jak czuję ze mam efekt sciągnięcia to myje twarz emolium dla dzieci i mam spokój na dłużej.

Cyntia beta super. Nie denerwuj sie i odpoczywaj. Bedzie dobrze.
Plamienia ustapia za jakis czas- najwazniejsze ze jestes pod opieka lekarza.

Cyntia to super wiadomość; ** tyle kciukow musialo zadziałać nie bylo innej opcji ;);*

Ja właśnie wracam z pracy... staram sie nie przejmować ale jakoś słabo mi to wychodzi. .. pracowalam tu 3 lata i ludzie wspaniali, zal opuszczać. No ale cóż, widocznie tak mialo byc. Moze jest w planach z góry przygotowane cos lepszego... oby... mam nadzieje ze to juz koniec przykrych doswiadczen w tym roku i ze teraz bedzie juz tylko lepiej. Moze wkoncu dwie kreseczki... w sumie ludzie borykaja sie z większymi problemami i dają rade. Mam wspanialego Meza i rodzine na ktora moge liczyc wiec musi byc dobrze...

Cyntia85 rany podziwiam bo ja czuje straszny lek przed dentysta i jak pomysle ze mam wizyte w przyszlym tygodniu to mi slabo.Mam calkiem za darmo dentystow ale bardzo rzadko tam zagladam...ze strachu wlasnie;-) Ostatnio robil mi po kilka zebow bo bal sie ze sie wystrasze i juz nie wroce:-D

Ostatnia edycja:
Aschlee to witaj w klubie ja tez sie boje dentystow i to panicznie ; p wszystko mnie boli jak robi a jak nawet nie boli to i tak siedzę zawsze kurczowo na fotelu bo moze jednak za chwile zaboli :p

reklama
Aschlee, też się boje. Mam uraz z dzieciństwa i na sama myśl o dentyście aż mnie ściska w środku. A tak poza tym jak się czujesz? :*

Blair, dlatego też jutro na 12-tą umówiłam się na oglądanie mieszkania :) Trzymajcie kciuki, aby się udało. Na zdjęciach wydaje się ładne :) Boje się najbardziej tego pakowania i wyprowadzki przy teściach, dziadkach i mojej szwagierki z jej głupim mężem. Ale musimy.

Cyntia, brawo dla Twojego narzeczonego. Dobrze, że zabronił Tobie robić betę. Przez te badania niepotrzebnie zamartwiasz się. Powinnaś pozytywnie myśleć. A poza tym betka ładnie rośnie ;):*

Gochson, Kochana na początku będzie ciężko, ale czas pokaże i znowu będzie dobrze. Ja jak poroniłam, to myślałam, że świat mi się zawalił ale z biegiem czasu kobieta dochodzi do siebie. Dlatego też potrzebujesz czas, aby wszystko przemyśleć i znowu zacząć się starać. &&&&& aby kolejnym razem udało się :*:*

karolina, ja do twarzy używam kosmetyki z firmy nivea i jestem zadowolona. Kiedyś miała problemy, a teraz jest dobrze :)

mychunia, &&&&&& za wizytę u dentysty :*

Do góry