reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aaaa wiem gdzie :) miałam tam kiedyś iść na usg piersi, ale strasznie mnie lekarka wkurzyła i poszlam sobie. Ja chodze w Nowym Porcie do dr. Plewy a ostatnio poszłam prywatnie na wizytę chciałam się tylko skonsultować do dr Zabula on jest ordynatorem na Zaspie w szpitalu. Ale z Plewy jestem zadowolona. Zawsze na nfz było a teraz nie przedłużyli im umowy i płacę 50zł. To nie majątek więc nie szukam innego. Fajnie, że jest ktoś z moich rejonów :)

Ja wcześniej bylam u dr Salwacha, dr Frankowskiej-Konopa, dr Jankowskiego... wszyscy Ci lekarze to wg mnie jakiś zart... i wstyd dla służby zdrowia. Zero powolania.

Anna ja w zeszłym cyklu nie miałam owu, zrobiłam sobie badania i mam za wysoka prolaktyne, gin mówił ze może być brak owu przy takim wyniku. Głowa do góry!

Witam :)
Druga lampka wina ech..:-):-)
Mąż w domu, krokiety wspólnymi siłami właśnie skończone.

Gochson- słowa to nic, tylko obecność, nawet ta milcząca, jestem z Tobą.
Po stracie mego aniołka, żadne słowa do mnie nie docierały, wystarczyło mi że byli, że trwali obok.

"Żyjemy tak cicho, a nasze największe katastrofy wydarzają się tak głęboko w nas, że na naszej powierzchni pojawiają się tylko odległe fale..."

[R.M. Rilka "Druga strona natury..."]

Te słowa mają jakąś głębię.
Gochson. Chcę żebyś wiedziała że jestem. Jestem.

Miłego dnia Kobietki.

reklama
Maluś jejku jak czytam o akcjach u Ciebie w domu to się za głowę łapię, to są chorzy ludzie, mam nadzieję że znajdziecie szybko ładne mieszkanie :)

Inzagata oby się wszystko ułożyło po waszej myśli

Cyntia dokładnie żeby zaskoczyć, donosić i urodzić zdrowe...
Właśnie rozmawiałam z Przyjaciółką że staram się myślę pozytywnie, ale ciężko pozbyć się myśli że coś może pójść nie tak znowu...

Pisałam do koleżanki która urodziła jakieś 2m-ce temu i dała mi namiary na swojego lekarza w Warszawie. Bo niestety ale mój dotychczasowy lekarz chociaż b. dobry to jednak 180km ode mnie, wolę mieć kogoś "pod ręką"

Do góry