reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

brrr sama widzisz, że nie wszystko jest takie proste jakby się wydawało... to wszystko mnie tak zdołowało, że nie umiem się pozbierać już od tygodnia, ale walczę....

Aschlee masz rację :-)

reklama
Witam, jestem nowa w starczkach postanowiłam zacząć starania o kolejnego dzidzię w kwietniu, chciałabym żeby mały urodził się w 2015 r., aktualnie mam ponad 3 letniego synka i stwierdzileśmy z mężem że czas na rodzeństwo dla małego.

Witam Was :-) Ja właśnie dziś dostałam @ i czekam na smsa od doktorka kiedy mam przyjść na wizyte . Ostatnim razem odpisał na drugi dzień dopiero ehh . Mam nadzieje że opisze jeszcze dzisiaj . Miłego dnia życze :happy2:

inzagata witaj
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Hello witam was dziewczyny;-)
Nie smutac sie,wszystkim nam sie uda.

Malusiolka jak sytuacja z Baba Jagą??

Kurde soryy czytam was ale was tak duzo ze nie ogarniam i nie kazdej idzie odpisac.

Brr ja jak zaczynałąm starania to myslałam ze pstryk i juz w ciąży bede.a to niestety nie tak łatwo.

Trzymam kciuki za wszystkie;-)

Ostatnia edycja:
Już jestem dziewczyny.

Ewelinka co za złamas z twojego szefa.
Mychunia nie smutamy !!
Blair może tak miało być że siedzisz w domku :)
Aschlee masz racje, mamy cudownych mężczyzn przy sobie i musi być dobrze!!!
Inzagata witaj :) a czemu akurat poród ma być w 2015??

No ale tera relacja z usg :tak:
8dc, endometrium 11 mm, pęcherzyk dominujący 10mm :)))))))
w poniedziałek kolejne usg. Kamień spadł mi z serca, ale doktorek powiedział ze dopiero w poniedzialek bedzie mógł powiedzieć czy bedzie owu. Teraz będziemy się modlić aby była :)

buziakkkiiiiii jupiiii

reklama
Do góry