reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zgadza się Maluś moja Oli to blondyneczka z loczkami :-) A ta Twoja teściowa to istna czarownica myślałam o Tobie w środku nocy jak zasnąć nie mogłam czy sytuacja się choć trochę uspokoiła bo szkoda Twoich nerwów na taką babę

Dzięki Blair87 one się niesamowicie kochają a zaraz szarpią po włosach hehe jak to bywa w rodzeństwie ;)

Ostatnia edycja:
Asia bardzo sie ciesze ze wyniki w porzadku. A co do tego castagnusa to ja o nim slyszalam.Opinie sa podzielone jednym niby pomogl innym nie koniecznie,ale mysle ze warto sprobowac:tak:
Krotki opis.:

Wskazania:
Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu). Mastodynia (bolesne obrzmienie sutka). Zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi, zaburzeniami równowagi emocjonalnej, migrenowymi bólami głowy, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).

Dawkowanie: Doustnie. Kobiety o masie ciała do 60 kg: 1 tabletkę dziennie, a kobiety o masie ciała powyżej 60 kg: 2 tabletki dziennie. Tabletki należy przyjmować rano, kuracja trwa 90 dni.

Możliwe skutki uboczne: Sporadycznie w pierwszym tygodniu kuracji mogą wystąpić nudności. Jednoczesne przyjmowanie środków zawierających progesteron lub gestageny (np. doustnych środków antykoncepcyjnych ) może wzmagać ich działanie.

Poinformuj lekarza: Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Preparat jest przciwwskazany w ciąży i okresie karmienia piersią.

Mychunia co za lekarz...Niech siostra sie nie przejmuje i slucha serca.Na pewno nie robi krzywdy swojemu dzieciaczkowi:tak:

dziewczyny to nie lekarz a lekarka :szok: udało mi się siostrę trochę uspokoić i namówić na zastanowienie się nad zmianą lekarza :-D

strasznie Was dużo w poczekalni.... anuszka, karotka00, Arcala, mimmoo, tamaguczi, melponea, nadzieja210, wandzia_ 23, aina110, celta, susel, malena100 ,Mississ1301, fox ,Leemonca, Pati, Conti, Piaska, Anka10222, Anna223, Dominika_89, ewelink a_shn, czarna2532 - dziewczynki co z wami? odezwijcie się...

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia u mnie bez zmian. Czekam na okres... jutro powinien przyjsc ale niemam zadnych zapowiedzi na niego i nawet nie czulam zeby bylo jajeczkowanie. A tak bardzo go oczekuje... byleby nie kazal czekac dlugo. Chciałabym juz wyjsc z poczekalni ; (

a tego costangusa mozna kupic w aptece bez recepty? I czy mozna brac lacznie z wiesiolkiem bo tex go kupilam i mam zamiar brać od pierwszego dnia okresu. Poza tym biore jeszcze kwas foliowy, magnes i zelazo... tych lekow coraz wiecej. Moj Adam juz sie smieje ze lakarstw na śniadanie biorę jak stara babcia :) ale jak jest szansa ze pomoga to wszystko moge brac i moge sie czuc po nich nawet strasznie. Byleby pomogly ;))

Do góry