reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Karolina fajnie że dzieciaki się dogadują, ja z Bratem [10lat różnicy] też zawsze byliśmy takim rodzeństwem, a kuzyni nam zazdrościli relacji i teraz chociaż jesteśmy "starzy" to i tak nam zostało. Więc pewnie Im nie przejdzie :p wyglądają uroczo :)

Hexanka życzę w takim razie szybkiego zafasolkowania :)

Mychunia aż się nie chce wierzyć że takie rzeczy mówi kobieta i to lekarz! Niech Siostra koniecznie zmieni pediatrę. Moja Przyjaciółka poszła kiedyś z Synem [chyba ok roku] do lekarki po coś na kaszel i ogólnie lekkie przeziębienie, to ta jej dała syrop dla dzieci powyżej 12roku życia, z dodatkiem alkoholu ;/

reklama

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>4

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Lisica. - @3.02
Aschlee25 - @ 4.02
ana0808 - @5.02
Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Domka12 - @6.02
Monarti - @ 7.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Blair87 -@14.02
Bezdzietna - @16.02
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,MotylkowaOna,wera86,mumminka,m-s,CzekaCudu,kalisia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki:-)Kochane jesteście:-)
Mąż wrócił z pracy i wypłakałam się w męskie ramie i od razu lepiej:tak:

Agniecha ja pracuje w dziale gdzie pracuje ok 150 osób, przy takiej ilości osób ciągle któraś koleżanka zachodzi w ciążę albo oznajmia że starają sie i chwila moment okazuje się że jest w ciąży. Więc wiem o czym piszesz. Nie jest to proste.

Z tych wszystkich nerwów nawet naleśniki mi nie wyszły. Taka ze mnie żona cały dzień w domu a jak mąż wraca do domu to ciasto zajda bo obiadu brak ehh

Mychunia jak przeczytałam ten post o zaleceniach lekarza/lekarki twojej siostry to sie przeraziłam. Dawno takich bzdur nie czytałam.

Hexana, Blair witajcie:-)

Anula będzie dobrze z tym monitoringiem, zobaczysz pęcherzyk pewnie pięknie pękł:)

kalisia, dałam Ciebie do poczekalni tak jak chciałaś. Kochana, @ przylazła? Jak się czujesz?

m-s,CzekaCudu,mumminka,wera86 - dałam Was do poczekalni, bo nie wiem co z Wami. Jakby co dajce znać aby przepisać Was na inną datę, albo do ciężarówek.

Blair, wpisałam Ciebie na listę. Planową @ masz dostać 14 lutego, a moja młodsza córka w tym dniu skończy półtorej roku :)

Kraolina, Ciebie też wpisałam. Trzymam &&&&&& aby @ nie przylazła :)

brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Jak z Wami dziewczyny? Zaraz termin @, a jak się czujecie? &&&&&&& aby @ nie przyszła :* Jak będzie trzeba, to kija wezmę i pogonie b@bsztyl@ :D

iwo, edytuj listę na pierwszej stronie :) Trochę pozmieniało się na niej.

karolina, dziękuję :* Ale i tak nic się nie zmieniło/zmieni. Na razie nikt nic do mnie nie mówił, bo mnie nie widzieli. Jestem z dziewczynkami zamknięta w pokoju. Nie mam ochoty na nich patrzeć. Nawet chleb,masło i wędlinę wzięłam na górę zanim przyjechali aby kolację dziewczynką zrobić i też nocnik wzięłam, aby nie latać z dziećmi do łazienki. Znając życie to teściowa jak wróci M z pracy będzie siedzieć w salonie i będzie mnie komentować, bo ja schodzę jak M wraca do domu, aby jeść mu dać.

mychunia, nie ważne, ale widać, że się w ogóle nie zna na opiece nad dziećmi.

Dziewczyny, trzymam za każdą mocno &&&& aby w końcu pokazały się II kreseczki :* Coś nam się statystyki popsuły.

Ostatnia edycja:
Karolinka- śliczne Twoje łobuziaki :-D

Brrr- ja tez dzisiaj robiłam naleśniki... i będą mnie sporo kosztowały... wzielam laptopa do kuchni,aby robic z przepisu internetowego obiad. I co? Laptop spadł mi na kafle przy monitorze jest pekniete i nie można go zamknąć,bo cos się wyłamało i dziwnie trzeszczy. Wszystko co ważne szybko zgrałam na pen driv'a, bo czuje, ze to powoli koniec żywota mega laptopa... Ech, dół totalny... :-(

Asiu- napisz mi w jakich jednostkach masz ten wynik PRL?

Maluś- obyś dostała ten kredyt i szybko się wyniosła z tego domu, bo to już przestaje być śmieszne... :-(

Anula no niestety laptop to ma do siebie, że się potrafi zepsuć w nieodpowiednim momencie... ale pamiętaj w myśl naszych forumowych wczorajszych rozmów, że są rzeczy ważniejsze :tak:

reklama
Do góry