reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zgadza się Maluś moja Oli to blondyneczka z loczkami :-) A ta Twoja teściowa to istna czarownica myślałam o Tobie w środku nocy jak zasnąć nie mogłam czy sytuacja się choć trochę uspokoiła bo szkoda Twoich nerwów na taką babę

Dzięki Blair87 one się niesamowicie kochają a zaraz szarpią po włosach hehe jak to bywa w rodzeństwie ;)

Ostatnia edycja:
Asia bardzo sie ciesze ze wyniki w porzadku. A co do tego castagnusa to ja o nim slyszalam.Opinie sa podzielone jednym niby pomogl innym nie koniecznie,ale mysle ze warto sprobowac:tak:
Krotki opis.:

Wskazania:
Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu). Mastodynia (bolesne obrzmienie sutka). Zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi, zaburzeniami równowagi emocjonalnej, migrenowymi bólami głowy, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).

Dawkowanie: Doustnie. Kobiety o masie ciała do 60 kg: 1 tabletkę dziennie, a kobiety o masie ciała powyżej 60 kg: 2 tabletki dziennie. Tabletki należy przyjmować rano, kuracja trwa 90 dni.

Możliwe skutki uboczne: Sporadycznie w pierwszym tygodniu kuracji mogą wystąpić nudności. Jednoczesne przyjmowanie środków zawierających progesteron lub gestageny (np. doustnych środków antykoncepcyjnych ) może wzmagać ich działanie.

Poinformuj lekarza: Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Preparat jest przciwwskazany w ciąży i okresie karmienia piersią.

Mychunia co za lekarz...Niech siostra sie nie przejmuje i slucha serca.Na pewno nie robi krzywdy swojemu dzieciaczkowi:tak:

dziewczyny to nie lekarz a lekarka :szok: udało mi się siostrę trochę uspokoić i namówić na zastanowienie się nad zmianą lekarza :-D

strasznie Was dużo w poczekalni.... anuszka, karotka00, Arcala, mimmoo, tamaguczi, melponea, nadzieja210, wandzia_ 23, aina110, celta, susel, malena100 ,Mississ1301, fox ,Leemonca, Pati, Conti, Piaska, Anka10222, Anna223, Dominika_89, ewelink a_shn, czarna2532 - dziewczynki co z wami? odezwijcie się...

Ostatnia edycja:
reklama
Mychunia u mnie bez zmian. Czekam na okres... jutro powinien przyjsc ale niemam zadnych zapowiedzi na niego i nawet nie czulam zeby bylo jajeczkowanie. A tak bardzo go oczekuje... byleby nie kazal czekac dlugo. Chciałabym juz wyjsc z poczekalni ; (

a tego costangusa mozna kupic w aptece bez recepty? I czy mozna brac lacznie z wiesiolkiem bo tex go kupilam i mam zamiar brać od pierwszego dnia okresu. Poza tym biore jeszcze kwas foliowy, magnes i zelazo... tych lekow coraz wiecej. Moj Adam juz sie smieje ze lakarstw na śniadanie biorę jak stara babcia :) ale jak jest szansa ze pomoga to wszystko moge brac i moge sie czuc po nich nawet strasznie. Byleby pomogly ;))

Do góry