reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Sprostowałam na PW :) naprawdę chciałabym tam mieszkać , tam jest cudnie :)

Olusia7982 jeżeli masz okazje to wykorzystaj ją :) na twoim miejscu ja bym sie na pewno nie zastanawiała :)

Ostatnia edycja:
reklama
MotylkowaOna wiem wiem.... :tak: dzieki za odpowiedz.... :tak: masz racje piekne miasto i cudne.... no odnosnie wyjazdu to moze sie skusze, zobaczymy.... :tak: ale jestem na tak.... :-)

ja do odważnych nie należe (niestety ) kocham miejsce w którym mieszkam i chyba nie dałabym rady stad wyjechac.. byłam kiedys za granica ale tesknota większa dlatego jestem Tu !! :)

Cyntia, wiem że źle jest noszenie resztek, ale nie chce iść do szpitala. Sama nie chce być w szpitalu ;/ Nie mamy z kim dzieci zostawić i M przez to nie mógłby być przy mnie ;/

He he właśnie czytam Wasze pościki i dzięki Olusi tworzymy teraz super grupę na fb :-) A co dziewczyny poznamy się bliżej bo dla mnie dzień bez Was jest dniem straconym :*

Wątpliwosci- grupa jest meeega zamknięta, a w dodatku Olusia nazwała ją krejzolki, wiec nikt a nikt nie wywęszy, że to my staraczki :-D

Drugi rozdział pracy mgr napisany. Wreszcie można iść komarować, do jutra, a właściwie patrząc na zegar, to do dzisiaj Dziewczynki :laugh2: Śpijcie słodko!

reklama
Do góry