reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam :)

Malusiolka- u nas to trwało parę dni- aby nie robił nam niespodzianek budziliśmy go w nocy żeby zrobił siku, bo budził się mokry, i po paru pobudkach wytrzymywał suchy do rana:) później przyszedł czas na nakładki na kibelek a to była mega frajda:):-):-)

życzę miłego dnia:)

reklama
005.gif

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01

Styczeń

mumminka - @ 17.01
Bezdzietna - @17.01

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
MotylkowaOna - @23.01
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

Dorcia, dla Twojego Aniołka
[*] :(

Nie wiem co się dzieje teraz, że tyle dziewczyn traci swoje fasolki;/ Aż się płakać chce jak się dowiaduje, że kolejnej koleżance z forum maluszkowi serduszko przestało bić i czeka na zabieg :( Aż strach starać się o kolejne maleństwo, aby tego samego nie przechodzić.

Monarti, nakładkę mam od dawna, bo starsza córka używa jej tylko na kupkę, a tak bez nakładki siada. A poza tym młodsza woli na kibelek z nakładką siadać niż na nocnik. Co do wysadzania w nocy to się zastanawiałam wczoraj, bo jak w nocy wstałam aby nakryć dziewczynki, bo się rozkopują to mała miała pampersa suchego. Ale z drugiej strony za szybko aby w ciągu dnia i w nocy wysadzać ją. Poczekam jeszcze parę dni i wtedy. Ona najpierw musi przyzwyczaić się w dzień :) Dzisiaj sama domagała się aby ściągnąć pampersa i jak ubrałam jej majteczki i rajstopki, to dziwnie się patrzyła, bo musiała się dziwnie czuć bez pampersa :p

Niby dziewczynki całą noc przespały, a ja jakaś nie do życia. Głowa mnie boli i cały czas się martwię sobotą. Nie mam krwawienia. Dziwne, że pierwszy raz aż tak czekam na krwawienie.

Witam i o zdrowie pytam :p Malusiolka to dobrze, mojemu Małemu jeszcze się zdarza zalać przy piciu z kubeczka, ale więcej pije z butelki z dozownikiem typu " ku**ś wa**rrr" żeby nie robić reklamy :p
Gdyby grupa była meeega zamknięta to i ja pomyślałabym o wstąpieniu do niej, ale nie wiem czy mnie chcecie... :p?
Malusiolka, boje się że znowu obleje teorię na prawko :(
przewertowałam książkę 5x od deski do deski, rozwiązuję mnóstwo testów, a tu taka porażka w postaci niezaliczonego egzaminu.

Witam się dziewuszki i zmykam, jadę do Mamuśki :-)
Jak to dobrze, że dzisiaj wolny dzień, oby było takich więcej.:blink:

Miłego dnia dla Was .

Buziaczki.

Malusiolka ja bym na twoim miejscu poszla do szpitala, to troche za dlugo trwa... wiem ze nie chcesz, wolisz w domku ale jednak bym poszla...

mligocka
ja sie z moja chyba jutro spotkam, dzis mam nocke wiec bedzie rozmawiac przez telefon a ze mamy duzo minut za free to bedziemy gadac i gadac he he :happy:

Olusia- jakoś średnio lubię konwersować przez telefon :)
Obecnie używam telefonu tylko do przekazania tego i owego ale.. w wielkim skrócie:laugh2: takie minimum.:crazy:

mligocka nie no przesadzilam ze bede rozmawiac godzinami.... troche na pewno tak... a jutro pogadam z mama osobiscie... tylko nie wiem jeszcze czy mama wpadnie do mnie czy ja do mamy jak sie wyspie po nocce....

reklama
Malusiolka kochana ciocia postanowiła przylecieć szybciej niż myślałam bo stwierdziła że już miesiąc jej nie było. Tak że możesz mnie wpisać na 16.02 reszcie oczekującym życzę więcej szczęścia miż mam ja. Dziękuję za uwagę i do miłego:-( idę szukać jakiejś gałęzi i dobrego sznura

Do góry