reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01

Styczeń

mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
MotylkowaOna - @23.01
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

reklama
Dominika, moje też piją z butelki z waterrr kubuś :p Fajna ta butelka jak gdzieś na miasto się jedzie, bo nie kapie, ale rzadko kiedy używam dla młodszej, bo nie chce pić za bardzo, ale za to starsza uwielbia. Kochana, nie czytaj książek. Wejdź na tą stronę i stąd ucz się pytań: Baza pytań egzaminacyjnych na prawo jazdy Dzięki tej stronce zaliczyłam. A ile razy oblałaś? Dużo punktów brakowało? Mi 1 pkt i raz 2-ch ;/

Olusia, dziękuję że się o mnie martwisz Kochana jesteś :*:* Dzwoniłam niedawno do swojego ginekologa z pytaniem "Mam przyjechać w sobotę do Pana na badania, czy jechać od razu do szpitala?". Powiedział, że mam przyjechać, bo on chce sprawdzić. Tabletki miały mi wypiłować resztki poronienia i nie musiałam tego nawet widzieć. To nic, że nie ma krwawienia, ale wolałby abym dostała @.

Bezdzietna, przykro mi. Nie pisz takich rzeczy... Kochana, kolejny cykl jest Twój :*:* Nie smuć się jesteśmy z Tobą :) Przepisałam Ciebie na luty.

Bezdzietna nie gadaj głupot..bo tyłek strzaskam!! każda z nas ma to za każdym razem i po to tu jesteśmy żeby się wspierać w tej naszej długiej drodze.. Ja też nie raz miałam takie sytuacje.. co miesiac test, co miesiac morze wylanych łez.. ale nie poddaje sie!! I ty też nie mozesz!! trzymam za ciebie kciuki i głowa do góry

Ja wlasnie gotuje obiadek i sluchamm muzyczki.... :-) i kukam co jakis czas co sie tutaj dzieje... ale poki co nic sie nie dzieje.... he he:tak:

Malusiolka martwie martwie.... :-) chce zeby wszystko bylo dobrze.... mam to chyba tez z pracy ze przejmuje sie nie kiedy co i jak...

Olusia, a co dobrego dzisiaj gotujesz na obiadek?:D U mnie dzisiaj zapiekanka z makaronem, szynką i z serem. Właśnie się piecze :) Mam nadzieje, że wszystko się wyczyści. Jak brałam tabletki, to któregoś dnia miałam śluz zabarwiony krwią, a we wtorek po odstawieniu tabletek miałam 3 kropelki krwi. Może to były resztki, kto wie? <zastanawia_się> A poza tym skąd mogę wiedzieć, czy jeszcze coś we mnie jest skoro jak robię siusiu to nic nie widać, a jak się miało spiłować, to mogło razem z moimi siuśkami iść i ja o niczym nie wiedziałam. Dowiem się w sobotę, a do tej pory czas leci mi długo, nawet jak się czymś zajmuję to cały czas myślę o wizycie u ginekologa.

Malusiolka ale ty pysznosci robisz.... i smaka nam robisz caly czas.... nie dobra jestes kochana.... :-D

Ja dzis robie zupe barszczyk z ziemniaczkami i jajkiem oraz makaron z miesem oraz sosikiem i kapusta pekinska....:tak: moj to uwielbia wiec postanowilam ze zrobie, a co mi szkodzi....:-D

reklama
hej :biggrin2:

jak się dostać do grupy na fb?

bezdzietna trzymam kciuki za kolejny cykl :tak:

ale pyszności macie na obiad :tak:ja pomidrową i mielone z ziemniaczkami i ogórkami kiszonymi :tak:

dziś mi po raz kolejny świat runął, bo kierownik mi powiedział, że mi umowy nie przedłużą, więc starania będą musiały poczekać ... :-( i budowa też :-(

buźka

Ostatnia edycja:
Do góry