reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
agniecha83
Fanka BB :)
Agniecha- mierzysz temperaturę?
no właśnie nie, leniwa jestem i wstaje o róznych porach, no ale może w przyszłym m-cu zacznę
Hej mam pytanie do dziewczyn które posiadają dzieci jak to jest dowiedzieć się o ciąży i późnie urodzić i przynieść takie maleństwo do domu jakie to uczucie wiem że ogólnie jest radość ale chodzi mi tu raczej co się wtedy myśli
uczucie cudowne, choć tyle wtedy jest emocji i hormony szaleją że hej Ja jak wracaliśmy ze szpitala to byłam mega szczęśliwa, jak weszliśmy do domu położyłam małego do łóżeczka i zaczęłam plakać, mój mąż i przyszedł i się pyta co się stało, a ja mu odpowiedziałam "no i co teraz sie robi"
Cyntia85
Olusia- napisałam Ci PW
Cyntia- ale że jak to? Jakimi dresami
Teraz ja się zdziwiłam!! No, o adresy mnie chodziło
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Anula1988
DZIEWCZYNY TO MOZE UTWÓRZMY SOBIE TAJNĄ GRUPE NA FB?? TYLE, ŻE JA NIE UMIEM ZAKŁADAĆ TAKIEJ GRUPY
Olusia- noooo wysłałam Ci namiar. Myślałam, że Ty już weszłaś na FB
DZIEWCZYNY NIE NO PADNE TU DZISIAJ ZE ŚMIECHU. TOTALNY BRAK PRZEPŁYWU ZROZUMIAŁEJ INFORMACJI
Olusia- noooo wysłałam Ci namiar. Myślałam, że Ty już weszłaś na FB
DZIEWCZYNY NIE NO PADNE TU DZISIAJ ZE ŚMIECHU. TOTALNY BRAK PRZEPŁYWU ZROZUMIAŁEJ INFORMACJI
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Fajna będzie grupa na fb
My już po kolacji Mała poz astrzyku poszła spac - biedactwo sie napłakało.
Jak to jest jak się dziecko do domu przywiezie? Pomimo że mieszkalismy sami - to w pierwszej sekundzie były obie mamusie. I naweet 2 minut nam nie dały sam na sam, Masakra była. Nacieszylismy się maleństwem jak je do domów wygoniłam.
Nic o dzieciach nie wiedzilismy, ciężkie są początki, ale dalismy sobie radę To najwspanialsze chwile w życiu. A mamusie odpuściły nam dopiero po 2 tygodniach. Obrażone już się do nas nie oddzywały. Cóż... Tak bywa.
Dobrej nocki Ide myju myju
My już po kolacji Mała poz astrzyku poszła spac - biedactwo sie napłakało.
Jak to jest jak się dziecko do domu przywiezie? Pomimo że mieszkalismy sami - to w pierwszej sekundzie były obie mamusie. I naweet 2 minut nam nie dały sam na sam, Masakra była. Nacieszylismy się maleństwem jak je do domów wygoniłam.
Nic o dzieciach nie wiedzilismy, ciężkie są początki, ale dalismy sobie radę To najwspanialsze chwile w życiu. A mamusie odpuściły nam dopiero po 2 tygodniach. Obrażone już się do nas nie oddzywały. Cóż... Tak bywa.
Dobrej nocki Ide myju myju