Dominika, Kochana trzymam mocno kciuki za teorię &&&&&&&& za za 7-mym razem zdałam w październiku i tylko została mi praktyka, na którą idę pod koniec stycznia, albo w połowie lutego
Mam nadzieje, że skoro teorię zdałam za entym razem to praktyka pójdzie za pierwszym
Moja młodsza córka nie pije z niekapka tylko woli normalny kupek nie ważne szklany, czy plastikowy, byle kubek. Bardzo ładnie z niego pije i trochę to dla mnie dziwne, że taka mała, a potrafi tak ładnie pić. Tak samo jedna i druga córka odkąd wzięły do ręki łyżeczkę, czy widelczyk to trzymają dosłownie tak jak my, a nie tak jak wiele dzieci. Widzę, że mamy podobne przejścia. Z pampersami miałam tak samo
Tak samo teściowa twierdziła, że głupia jestem bo dzieciom piorę w naszym proszku ubrania. Po co mam kupować dziecięcy drogi proszek, gdzie moje nie mają uczulenia?
Dziwna kobieta.
Monarti, to podziw dla Twojego synka
Jak na chłopca to bardzo szybko zaczął siusiać na nocniczek
Długo uczyłaś go? Moja dzisiaj cały dzień wytrzymała bez pampersa, ale raz majteczki zasikała i raz mamusi spodnie zasikała
agniecha, dlatego też nie rozumiem dlaczego tabletki brałam do poniedziałku, nie mam krwawienia, a już mam w sobotę iść na wizyt. Będę musiała zadzwonić i zapytać się o przeniesienie wizyty na inny dzień.