reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia przeslij mi link do grupy tez sie dołacze a co:) zamieszanie sie zrobiło hehe no to dobrze ze szybko sie wyjasniło :)
ja siedze i sie nudze - cierpie na bezsennosc.

przesyłam moc buziaków :)

Dominika, Kochana trzymam mocno kciuki za teorię &&&&&&&& za za 7-mym razem zdałam w październiku i tylko została mi praktyka, na którą idę pod koniec stycznia, albo w połowie lutego :) Mam nadzieje, że skoro teorię zdałam za entym razem to praktyka pójdzie za pierwszym :p Moja młodsza córka nie pije z niekapka tylko woli normalny kupek nie ważne szklany, czy plastikowy, byle kubek. Bardzo ładnie z niego pije i trochę to dla mnie dziwne, że taka mała, a potrafi tak ładnie pić. Tak samo jedna i druga córka odkąd wzięły do ręki łyżeczkę, czy widelczyk to trzymają dosłownie tak jak my, a nie tak jak wiele dzieci. Widzę, że mamy podobne przejścia. Z pampersami miałam tak samo :) Tak samo teściowa twierdziła, że głupia jestem bo dzieciom piorę w naszym proszku ubrania. Po co mam kupować dziecięcy drogi proszek, gdzie moje nie mają uczulenia? ;) Dziwna kobieta.

Monarti, to podziw dla Twojego synka :) Jak na chłopca to bardzo szybko zaczął siusiać na nocniczek :) Długo uczyłaś go? Moja dzisiaj cały dzień wytrzymała bez pampersa, ale raz majteczki zasikała i raz mamusi spodnie zasikała :p

agniecha, dlatego też nie rozumiem dlaczego tabletki brałam do poniedziałku, nie mam krwawienia, a już mam w sobotę iść na wizyt. Będę musiała zadzwonić i zapytać się o przeniesienie wizyty na inny dzień.

Malusiolka - a może jedna warto iść teraz? Może jednak zabieg będzie w Twoim przypadku lepszą opcją. Zbyt długie noszenie resztek po poronieniu jest bardzo niebezpieczne - można doprowadzić do zakażenia, gnicia, a nawet i sepsy - wszystko to może mieć paskudne skutki dla płodności, ale i dla ogólnego zdrowia.

Zabieg trwa 10 minut - czyli bardzo krótko. Tego samego dnia wychodzi się do domu. Zabieg jest o wiele bezpieczniejszy dla zdrowia w przypadku tzw poronienia zatrzymanego i wbrew pozorom mniej bolesny od poronienia naturalnego (mnie bolało tylko po wybudzeniu). Będzie dobrze :*

reklama
Do góry