Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Asia, przykro mi, że się musiałaś rozwieść. Ja na szczęście nie mam mamisynka, bo jakby było inaczej, to dostałby kopa w dupę i A die. Moi teście strasznie wtrącają się do życia naszego jak i naszych córek i to bardzo wkurza. Ich zdaniem jestem głupia, że dzieciak ma 17 miesięcy i już na nocnik robi siku, że za wcześnie. Zawsze moje córki były, są i będą porównywane do ich córki synów. Zawsze jakaś rywalizacja. Przeszkadza im to, że pozwalamy starszej i młodszej samym jeść. Wydaje mi się, że to chyba dobrze, że same chcą jeść i jak pójdą do przedszkola będzie łatwiej. Wkurza mnie ta rywalizacja. Mogę założyć się, że jak dzieci pójdą do szkoły znowu to samo będzie, ale na szczęście już nie będziemy razem mieszkać i niech wtedy mówią co chcą. Nie musimy utrzymywać kontaktu. Kochana, u mnie z praniem jest tak samo, że za dużo piorę. Ja pranie robię 2 razy w tygodniu, albo jak starsza posiusia do łóżka, to częściej, ale nie pozwolę dzieciakowi na zasikanym podkładzie i prześcieradełku spać. A trzymać zaszczane, to też nie dobrze, bo później śmierdzi. Mają pretensję, bo ja piorę tyle razy, a ich córka raz na dwa tygodnie i też ma dwójkę dzieci. Nie wierze w to, że przy dzieciach nie ma prania. A co do kąpieli, to też że za dużo. Pamiętam w lato jak moje dziewczynki zachorowały, to teść stwierdził, że nie powinnam codziennie kąpać, bo przez to dzieci chore. Co ma piernik do wiatraka, bo nie wiem? Najlepiej będę robić jak szwagierka raz na tydzień, albo raz na dwa tygodnie dzieci kąpać. A powiedz.. rozmawiałaś z mężem na temat jego rodziców? A dałaś mu jakieś ultimatum, czy od razu rozwodzimy się i koniec? Dopisałam Ciebie do listy staraczek i trzymam kciuki &&&&&& aby @ nie przylazła
lalka, witaj Podaj datę @ to wpiszę Ciebie na listę. Napisz coś o sobie.
Aschlee, zdrówka Kochana :*
lalka, witaj Podaj datę @ to wpiszę Ciebie na listę. Napisz coś o sobie.
Aschlee, zdrówka Kochana :*