m-s, zdrówka :* Oby @ nie pojawiła się
CzekaCudy, współczuje Tobie. Zdrówka dla Ciebie i Twojej córeczki :* Widzę, że mamy w tym samym wieku córki
Moja wczoraj skończyła 17 miesięcy. Od dzisiaj zaczęłam oduczać ją od pampersa. Owszem już od dawna sama potrafi usiąść i zrobić siusiu, ale jak czymś się zajmę to robi w pampersa, ale już nie chce tego. Dlatego też więcej uwagi teraz poświęcam jej i mam nadzieje, że niedługo oduczy się. Dzisiaj do tej pory ma jednego pampersa. Przed popołudniową drzemką wysadziłam ją i teraz po wstaniu, a pampers nadal suchy. A jak u Ciebie z Twoją córką?
Dominika, rozumiem. Po prostu Twoi i moi teście to są dziwni ludzie i zawsze będę stawiać na swoim. Ale skończyło się to
Któregoś dnia pisałyśmy o tym ile nasze dzieci piją w nocy. Moja od dwóch dni pije 2/3 łyczki. Dzisiaj wstała mi dopiero około 6-tej rano, a poszła spać o 21-wszej i jak wstała, to wzięła 2/3 łyki herbatki i poszła jeszcze spać na 2h
Jestem zadowolona, bo w końcu sama mogę pospać, a tak wstawała co 2h i to było męczące. A i nie chce za bardzo pić z bidonu woli z kupka i czy nie za wcześnie dla 17 miesięcznego dziecka? Zastanawiam się też czy nie przejść na kubek ze starszą córką. Życzę owocnych staranek
Mligocka, &&&&&&& aby się ładnie utrzymała tempka i żebyś zobaczyła niedługo swoje upragnione II kreseczki :*
Ewelinka, u mnie padało przez całą noc i teraz za podwórkiem biało i zimno, aż się nie chce z domu wychodzić
Dziewczynki, nie krwawię jeszcze i się martwię
W sobotę mam wizytę u lekarza i boje się, że jednak będzie zabieg
A co dzisiaj robiłyście/robicie na obiad? U mnie zupa krupnik z wczoraj (po małym talerzu zostało) i na drugie danie kotleciki z piesi kurczaka (niby bitki) w sosie - bardzo dobre wyszło + ziemniaki i brokuł
AsiaSz, jak chcesz być na liście, to podaj datę @ kiedy ma być, a jak nie wiesz to wtedy dam Ciebie do poczekalni
Co do teściów to tak masakra. A możesz opisać swoją historię jak z nimi mieszkałaś? Ja właśnie z nimi mieszkam i może Twoja historia w jakimś stopniu mi pomoże. Z góry dziękuję