reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dzień dobry :)
my dopiero przed chwilą wróciliśmy do domu, wyszłam z domu o 7 rano a wróciłam o 18:30, masakra jakaś, ale jeszcze jutro i dwa dni wolnego :)

brrr85, a no wypoczęłam przez poniedziałek i wtorek, zawiozłam małego do przedszkola rano i leżałam w łóżku przez tv :) stwierdziłam, że mi się też trochę od życia należy :) No ale dzisiaj już byłam w pracy i jestem znowu padnięta :) Trzymam mocno za Ciebie kciuki żeby @ nie przyszła &&&&

Maluś, może krwawienie się jeszcze zacznie, dopiero skończyłaś brac te tabletki, może musi chwila minąć żeby organizm zareagował &&&

Ale tu się ruch zrobił, dużo nowych staraczek, mam nadzieję, że na koniec roku to wszystkie rodzić będziemy :)

Ja mam dzisiaj 15 dc, od kilku dni pobolewają mnie jajniki, śluz jest płodny a testy owu wychodzą negatywne :( Nie wiem o co chodzi, jeszcze dwa m-ce temu co m-c miała owu i to czułam taki ból przez powiedzmy pół godz (podejrzewam, że po pęknięciu pęcherzyka) że czasem to nospe musiałam brać lub coś przeciwbólowego. A w tamtym m-cu owu nie było wcale, w tym się też nie zapowiada :(

reklama
Agnieszko - może jutro będzie pozytywny- nie ma nawet bladej krechy ?
pewnie każdej z nas należy się chwila błogiego lenistwa

Blada krecha jest ale to zazwyczaj taka jest. Np jak dwa m-ce temu w ten dzień co mnie tak bardzo bolało podbrzusze to druga krecha była ciemniejsza dużo od tej kontrolnej więc wszystko się zgadzało, a kilka dni przed tym bólem była ale jasna :"(

zrób jutro :) ja też dzisiaj robiłam i u mnie nawet cienia cienia tej drugiej nie było :p więc sprawdź to :) może będzie owulka :) a dodam że lewy jajnik pracuje bardzo intensywnie więc chciałam się upewnić czy czasem nie mam prędzej ale jeszcze nie mój czas:)

Hejcia dziewczyny.... wlasnie wrocilam z pracy.... cale bite 12
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
hehe wystarczy ze nie ma mnie troche i tyle stron do nadrobienia mam.

AsiaSzw CzekaCudu i witajcie i rozgosccie sie u nas... :-)

m-s oby @ nie przyszla....:-)
Malusiolka ja mialam pieczonki.... :tak:
gabis przykro mi ze przyszla @... :-( oby kolejny cykl byl tym ostatnim...

Mligocka- kurcze, a Ty nie masz za wysokiej tej tempki? Zawsze tak masz? Bo tam to chyba, tak koło 37 stopni się z reguły miewa, co nie?? Czy źle mysle? ;-)

reklama
Do góry