reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Susel milo Cie widziec !!!
zwalczaj te cholerstwa za wysokie a My Ci tu grzejemy cieple miejsce i liczymy ze o nas nie zapomnisz i co jakis czas nam zdasz relacje !!!
! tylko pamietaj od marca sie bedziesz musiala sprezac zeby szybko byc na liscie na samej gorze !!! nie ma ze sobie robisz urlop a potem sie bedziesz obijac !!! :)

wielkie buziaki :*

reklama
Gabis, dopisałam Ciebie :) Trzymam kciuki za kolejny cykl :)

Asia, tylko do czerwca i wyprowadzamy się :) Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieje, że szybko czas zleci i do tego czasu nie oszaleje.

Cyntia, ale niektórzy tego nie rozumieją. po prostu są ludzie i ludziska. Zapamiętam Twoje słowa jak będą mieć coś do mnie :)'

Suselku, witaj Kochana :* Jak będziesz gotowa, to daj znać przepiszę Ciebie z poczekalni do starających się :) &&&&&& aby szybko Ci się udało :*

Susel bardzo mi przykro z powodu Twoich strat... ale teraz jak się wszystko unormuje na pewno będzie ok ;) musi byc :)

Ja ze względu na to ze nie cykle zawsze były bardzo nie regularne, czasem 2 miesiące bez @ man nadzieje ze ten niedługo przyjdzie i będziemy mogli rozpocząć owocne starania ze szczęśliwym tym razem zakończeniem.

mychunia - a wreszcie odpoczywam młody ma pełno energii mimo, że katar mu nie odpuszcza a kaszel zaczyna się wreszcie "odrywać" , męzu na imprezie służbowej więc zaraz czas dla siebie:-):-):-):-) :)

Mały po bańkach zasnął, więc zaglądam. Malusiolka, kubek taki normalny czy niekapek? Myślę, że to dobrze że Twoja Mała zaczęła pić z kubeczka, tylko jeszcze może jej się odmienić, mój synuś do tej pory potrafi butelkę z wodą obalić przez całą noc a czasami tylko dwa łyki bierze. Co do teściów... jak mieszkaliśmy z nimi, to teściowa (mimo,że nie prosiłam o żadne rady ani nic) zawsze wysyłała do najstarszej córki ( bo to wg niej taka wspaniała mamusia) a to zły krem mam dla malucha, a to ona innych pampersów używała i te są najlepsze, a to nie taki proszek, wózek nie taki a po co ja gadam do miesięcznego dziecka, w ogóle są do nas nastawieni... tylko przy ludziach obcych starają się sprawiać wrażenie, ale ja mam to w nosie, dobrze że daleko od siebie mieszkamy :p myślę, że Twoich teściów boli to, że masz rację i zdrowe podejście do dziecka, pomóc i ułatwić start ( a małe dziecko jest chłonne i szybko się uczy widząc, że ktoś poświęca mu czas ) a niektórzy mają to w nosie albo zwyczajnie im się nie chce i później dzieci latają do 4 roku życia w pampersach, nie potrafią się wysłowić itd., itp
Mojemu Olkowi do tej pory zdarza się zsiusiać jak się zapomni przy zabawie w nocy rzadko bo rzadko, ale też mu się zdarza ale to w końcu jeszcze maluszek :p :).
3majcie za mnie kciuki w piątek idę na egz. teoretyczny na prawko, a w sobotę na szkolenie i od niedzieli do pracy idę ;)) zastanawiam się co mój dzidziuś będzie robił, pewnie lepiej zniesie rozstanie z mamą na te 8h, bo ja już zaczynam powoli przeżywać jak to będzie ( co robi, czy zjadł czy wszystko w porządku, czy nie tęskni, nie płacze?)

ja teraz też odpoczywam :-) po obiadku upiekłam ciasto na białkach z makiem :-D

mniam mniam,podeślij troszeczkę dla mnie:p

Malusiolka - nie przejmuj się gadaniem teściowej- a 17 miesięcy zaprzestanie używania pampersów to odpowiedni czas - ja swojego oduczyłam gdy miał 16 miesięcy- podobnie było z odstawieniem butelek, kubków niekapków, uczyła prędko samodzielnie jeść - a gdy szedł do przedszkola nie miałam żadnego problemu bo nie musiałam się martwić, że muszę jeszcze dawać paniom pampersy a były takie dzieci, które jeszcze smoczki w buzi do spania musiały mieć - nie ma co uwsteczniać dzieci :) :-)

Dominika-
trzymam kciuki- :&&&&&& powodzenia

reklama
Do góry