reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :-)

zaraz kończę pracę uf...

Asia witaj :tak:

u mnie od rana pada deszcz wrr :wściekła/y:

Malusiolka poczekaj jeszcze trochę i się nie martw :tak:kojarzę, że ktoś dopiero kilka dni po skończeniu takich tabletek zaczął krwawić

ja mam pomidorówkę i resztę placków ziemniaczanych odsmażanych z jajkiem mniam :-)

reklama
mychunia, ale najlepsze jest to, że ja za 3 dni muszę być u lekarza ;/ Chyba, że nie dostanę krwawienia i dogadam się z nim na wtorek, ale czekać też za bardzo nie mogę, bo to zaraz miesiąc minie. Narobiłaś mi smaka na te Twoje placuszki :D

Malusiolka, @ ma być 02.02 , ale mam nadzieje ze nie bedzie!!!

Jeśli chodzi o moich teściów to była masakra! Mieszkałam u nich na szczęście tylko 9 miesięcy, ale to był koszmar. Mój mąż miał problemy finansowe i zdecydowałam się wynająć swoje mieszkanie aby mu pomóc- to był błąd bo nie dość, że oni wtrącali się do wszystkiego to jeszcze pozwalali sobie na jakieś niewybredne komentarze w kierunku do nas. Było ciężko jedyny plus, że teściowa dużo pomagała mi przy młodym to był czas kiedy on do zerówki chodził, a my dużo pracowaliśmy. Natomiast miałam tak dość takich sytuacji np zapraszania się na obiad :wściekła/y: jak się mieszka pod jednym dachem to takie rzeczy miejsca nie powinny mieć! Komentarze, że za dużo piorę, że za długo się kąpie itp
Ostatecznie się wkurzyłam i się wyprowadziliśmy. Mój mąż był mamisynkiem, nigdy nie zwrócił jej uwagi NIGDY. Ostatecznie tak się wtrącali i tak nim manipulowali że rzadko podejmował decyzję sam. Rozwiedliśmy się 4 lata temu :tak: i to była moja najwspanialsza decyzja :)

Naprawdę Ci współczuję, ale zaciśnij zęby i czekaj na moment kiedy z satysfakcją się wyprowadzicie. Kiedyś wyczytałam takie mądre słowa pewnego profesora " Mąż zawsze powinien stanąć po stronie żony, nawet wtedy, kiedy nie ma racji. To jego Żona i teraz Ona jest jego nr 1 czas mamy już minął"

Malusiolka dziekuje ze pytasz :tak: w porzadku ale ostatnio cos mnie chorobsko wzielo juz mnie cale pluca bola.A ogolnie oprocz nierownego cisnienia to w porzadku.
AsiaSzw ma racje.Wazne ze nasz wsparcie w Mezu i nie pozwoli na to zeby za bardzo sie mieszala.Trzymam za Was kciuki zebyscie nie musieli sie denerwowac i zeby udalo Wam sie jak najszybciej zrealizowac swoje plany

lalka witaj wśród nas :-)

Asia mi to przeszło przez zawody jak nie ujrzałam II kreseczek i poronienia ... im bardziej się cieszysz i nakręcasz tym potem jest gorzej....

reklama
005.gif

Starające się: 23

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82, Dorcia

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01

Styczeń

mumminka - @ 17.01
Bezdzietna - @17.01

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
Anulka1988 - @ 14.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
MotylkowaOna - @23.01
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

Do góry