reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee - a masz luteinę? Ja miałam problem ze śluzem ponad 2 tygodnie. Jesteś w grupie październikowych mam na facebooku? Parę dziewczyn ma problem z plamieniem. Trzeba sprawdzić co jest, ale pamiętaj, że często nie oznacza nic złego. Spokojnie :*

reklama
kuzwa autobus mam dopiero za 25 minut i do kliniki on jedzie 40...Jak sie pierdzieli to wszystko a moj z pracy bedzie dopiero o 14
:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cyntia85 lekarka nic mi nie dala bo twierdzila ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku.
Boje sie isc do WC siedze i rycze jak glupia.W dupie mam juz porzadki i wszystko bo chyba z tym tez przeginam....Jestem wsciekla na siebie:crazy:

Aschlee zbieraj się i jedź do lekarza, jak będziesz coś wiedzieć to dawaj nam znać! Tak jak Cyntia piszę, to nie musi być nic złego! Postaraj się nie denerwować, bo to nic nie pomoże, a lepiej żeby Maleństwo się nie stresowało.

Aschlee, spokojnie, ja mam to samo, wczoraj wyszłam ze szpitala, brązowe plamienia nie sa oznaką czegos złego, co prawda trzeba to sprawdzić ale bedzie dobrze, dzisiaj też jeszcze trochę plamię, ale biorę duphaston więc mam nadzieję że minie

Ostatnia edycja:
Aschlee &&&& czekamy na wieści będzie wszystko dobrze <tuli>
Iwo i Gosia testujcie &&&&&&:tak::tak:
Anula- dobrze że ten zły humor już Cię opuścił;-)
Pomóżcie w którym dniu cyklu najlepiej zacząć robić testy owulacyjne??:zawstydzona/y:
Zrobiłam sobie krótka przerwę w pracy :-) musiałam do was zajrzeć:-p

reklama
Aschlee, spokojnie. Nie jest to oznaką czegoś złego, a jak się stresujesz to sama sobie szkodzisz, a nie plamienie. Także wyluzuj, na spokojnie udaj się do lekarza ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry