reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiolka, najpierw był fochnięty, potem się przymilał i powiedział, że "jak zobaczy USG to zobaczymy, co dalej", a ja nadal analizuję, co to miało znaczyć... :dry:

Dziewczyny wpadlam w panike...na wkladce zauwazylam brozowy sluz :baffled: boje sie ze cos jest nie tak

Dzwonilam do poniedzialku ma urlop...chyba bede musiala do kliniki jechac:baffled::baffled::baffled: cala sie trzese ze strachu.
K**wa mowila ze wszystko wyglada dobrze to co sie schrzanilo

Aschlee mysle ze nerwy teraz moga tylko pogorszyc sprawe. Na spokojnie pojedz do kliniki i niech cie zbadaja. Ale spokojnie!! I szybko dawaj znac bo sie martwimy

reklama
SSMama jak to "zobaczymy, co dalej"??? W każdym razie czekam Kochana jutro na zdjęcie Twojego maluszka :)

Asiu ja bym chyba zaczekała do terminu @ i zatestowała, wtedy będzie mocniejsza kreska :)

Aschlee spokojnie plamienia sie zdarzają, jedź do kliniki niech Cię jakiś lekarz zobaczy. Będzie dobrze :*

a mnie dalej telepie, nawet krówki nie pomogły...

Do góry