reklama
KasikP
Fanka BB :)
SSmama wygląda to na zaburzenia osobowości. Tak jak Asia napisała potrzebny psycholog.
za wszelka cenę chce zwrócić na siebie uwagę, uważa że jak będzie miała dziecko i męża to będzie się nią ktoś zajmował interesowała. Myślę że nie ma co zwlekać tylko odrazu powiedz o tym rodzicom bo przez przypadek może sobie zrobić krzywdę.
Cykl 28 dni jak w książce.
za wszelka cenę chce zwrócić na siebie uwagę, uważa że jak będzie miała dziecko i męża to będzie się nią ktoś zajmował interesowała. Myślę że nie ma co zwlekać tylko odrazu powiedz o tym rodzicom bo przez przypadek może sobie zrobić krzywdę.
Cykl 28 dni jak w książce.
KasikP - ja mam ok 25 dniowe od 8dc zaczęła kreska stopniowo ciemnieć aż 12dc był PIK (testować ciemniejsza od kontrolnej
A owulacje miałam w 13 dc lub 14 dc (od PIK-u pozytywnego testu owulacja przychodzi po 24-36 godzinach)
W dniu przypuszczalnej owulacji nawet 2-3 testy warto zrobić ;-)
A owulacje miałam w 13 dc lub 14 dc (od PIK-u pozytywnego testu owulacja przychodzi po 24-36 godzinach)
W dniu przypuszczalnej owulacji nawet 2-3 testy warto zrobić ;-)
Ostatnia edycja:
KasikP
No to już wszystko wiem;-)
Uciekam do lekarza...:-
wściekła/y:
Uciekam do lekarza...:-
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Wracam od lekarza. Moja macica wyglada jakby byla w pierwszej fazie cyklu. Lekarz podejrzewa u mnie zespol policystycznych jajnikow ; (((( ehhh mam juz dość.
iwo:)
Aschlee - będzie dobrze dostaniesz leki, wypoczniesz i plamienia ustąpia.
Agniecha - ciesze się że wróciłas
Ja właśnie fiknelam w pracy
koleś mnie złapał bo bym na ziemię padła. Stałam na szkoleniu a tam strasznie gorąco było chciałam się odwrócić. Widowisko i tak było....
Agniecha - ciesze się że wróciłas
Ja właśnie fiknelam w pracy
agniecha83
Iwo, ja tez się cieszę
w szpitalu mogłam Was tylko czytać, raz udało mi się napisać, nie wiem czemu z tel nie mam takiej możliwości.
Ty uważaj na siebie!!!! Słabo Ci sie zrobiło, miałaś juz tak wcześniej?
Ty uważaj na siebie!!!! Słabo Ci sie zrobiło, miałaś juz tak wcześniej?
reklama