reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
SSMama mysle ze potrzebuje zainteresowania ze strony bliskich. To takie glupie wolanie o pomoc. Moze psychokog by sie przydal. A wlasciwie na pewno.

SSmama wygląda to na zaburzenia osobowości. Tak jak Asia napisała potrzebny psycholog.
za wszelka cenę chce zwrócić na siebie uwagę, uważa że jak będzie miała dziecko i męża to będzie się nią ktoś zajmował interesowała. Myślę że nie ma co zwlekać tylko odrazu powiedz o tym rodzicom bo przez przypadek może sobie zrobić krzywdę.
Cykl 28 dni jak w książce.

KasikP - ja mam ok 25 dniowe od 8dc zaczęła kreska stopniowo ciemnieć aż 12dc był PIK (testować ciemniejsza od kontrolnej
A owulacje miałam w 13 dc lub 14 dc (od PIK-u pozytywnego testu owulacja przychodzi po 24-36 godzinach)
W dniu przypuszczalnej owulacji nawet 2-3 testy warto zrobić ;-)

Ostatnia edycja:
Wracam od lekarza. Moja macica wyglada jakby byla w pierwszej fazie cyklu. Lekarz podejrzewa u mnie zespol policystycznych jajnikow ; (((( ehhh mam juz dość.

Aschlee - będzie dobrze dostaniesz leki, wypoczniesz i plamienia ustąpia.

Agniecha - ciesze się że wróciłas :)

Ja właśnie fiknelam w pracy :( koleś mnie złapał bo bym na ziemię padła. Stałam na szkoleniu a tam strasznie gorąco było chciałam się odwrócić. Widowisko i tak było....

Iwo, ja tez się cieszę :) w szpitalu mogłam Was tylko czytać, raz udało mi się napisać, nie wiem czemu z tel nie mam takiej możliwości.
Ty uważaj na siebie!!!! Słabo Ci sie zrobiło, miałaś juz tak wcześniej?

Hej
Asia : a tak jakoś nijako, :p z jednej strony chce zrobić ten test żeby już wiedzieć co i jak a z drugiej najchętniej bym zwlekała bo obawiam się najgorszego

reklama
Do góry