reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

iwo - czuje się normalnie, poza objawami wyszukanymi na siłę mam jeden prawdziwy, ale nie koniecznie ciążowy ;-) przed 21 chodzę spać i to już od piątku, tego raczej sobie nie wmawiam
ale w ciąży z córka to w sumie miałam jeden objaw w okolicy szóstego miesiąca zaczął rosnąć brzuch, gdyby nie to to bym nie wiedziała ze w ciąży jestem...

reklama
Gosia - mnie tylko cycochy ale to chyba przez wysoki progesteron bo przed @ zawsze ustępuje a wtedy ten hormon spada.

Ssmama - ona jest od lipca 2013 a zwerbowali ją w Polsce

Witam Kochane :* Ja na chwilkę, bo zaraz przyjedzie moja mama z babcią. Nic mi się nie chce robić. Od rana w kuchni szaleje :p Obiadek mam przygotowany tylko trzeba jeszcze kurczaka upiec i ziemniaczki ugotować :D + do tego suruweczkę zrobiłam z kapusty pekińskiej, marchewki i pora <mniam> :D

SSMama, chyba nie doczytałam.. jak rozmowa z mężem?:> Jeżeli nie potrafi normalnie rozmawiać, to dupa nie facet. Ciesze się, że mój mąż jest kochany i zawsze mnie wspiera :)

Halo Dziewczyny! Bardzo, ale to bardzo dziękuję Wam za troskę o mnie. To wiele dla mnie znaczy. Dziękuje! :sorry2:

Jestem po wizycie u gina. Dzisiaj 10 dc i póki co nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. Teraz mam wizytę w sobotę. Stwierdziłam, że mój dół jest w głównej mierze spowodowany przemęczeniem. Rano do pracy, potem po pracy: pranie, sprzątanie, gotowanie i jeszcze potem do 2. w nocy nauka. I tak już od niedzieli. Dzisiaj obudziłam się taka zmęczona, jakbym nic nie spała. Dobrze, że ten egzamin już jutro i potem sobie odbiję- po pracy będzie cały tydzień błogiego lenistwa :-D A dzisiaj u tej ginki to az mi było wstyd, bo ona dała mi jakiś nowy lek i chyba ze 3 razy mi powtarzała jak go stosować, a ja nadal źle rozumiałam. Wiec ginka się wkurzyła i powiedziała: Pani Aniu, zapisze Pani stosowanie leku na kartce, bo dzisiaj nic Pani mnie nie słucha. - Ale głupio mi się zrobiło, ale przeprosiłam i powiedziałam, że jestem trochę przemęczona.

Iwo- bardzo się ciesze, że wczoraj wieczór udany! Twój wykres jest boski. Czekam na Twój sobotni teścik i dobre wieści! Miałaś już kiedyś taki obiecujący wykres?

Asiu- kiedy Ty teraz planujesz zatestować? Dziękuję Ci jeszcze raz, że tak troszczysz się o mnie!

Mnie wczoraj Mężuś trochę przywołał do porządku, w nawiązaniu do mojego nastroju. Przyniósł nam winko. Wypiliśmy całe winko, był mega seksik, aż mam zakwasy w udach dzisiaj! Mężuś "po" poszedł spać, a ja do 2. w nocy miałam nos w książkach :dry:

Miłego dnia Dziewczyny! Mam do pracy dzisiaj na 12. a kończe o 18. Odezwę się po pracy.

Anulka, podziwiam Ciebie <przytul> Ja po całym dniu z dziewczynkami, po sprzątaniu, gotowaniu, to padam na twarz. A jak jest jeszcze seksik, to po seksie idę spać jak małe dziecko :p Mocno będę trzymać kciuki za egzamin &&&&&&& :* Jeszcze trochę i w końcu odpoczniesz. Tak jest, że nie ma się nastroju jak człowiek zmęczony. O niczym innym się nie myśli, tylko o spaniu. Jeszcze trochę i zostaniesz mamusią :*

Aschlee :*

Anula po egzaminie koniecznie odpocznij ;** zycze by kolejna wizyta u gina pokazala piękny pecherzyk :)

Zupka ugotowana, dom ogarnięty... toaleta i depilacja przed ginem gotowa ;-p teraz makijazyk i mozna lecieć na wizytę do doktotlrka :-)

zabijcie mnie proszę...
Doktor ma dziś dzień "udowodnię jej że się do niczego nie nadaje", jedzie mi jak może oczywiście dyplomatycznie, ale szpilę wbić potrafi doskonale. Ryczeć mi się chce, ale oczywiście tego nie zrobię, czasem mam go serdecznie dosyć...

reklama
Do góry