reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
wiesz 7dpt to może wyjść ale nie musi, zastanów się czy wynik 0 Cię np. jutro za bardzo nie zdołuje przed weekendem... Ja bym poszła a potem czy przy 0 czy przy innej wartości powtórzyła w poniedziałek. A czujesz cos inaczej niż ostatnio?
zresztą bez względu na wynik i tak będzie co ma być, Ty już dałaś z siebie wszystko ;-)

Ostatnia edycja:
Goska : więcej żył takich wyrazistych i często mi się odbija coś kwaśnego niewiem co to zgaga haha bo nigdy jej niemiałam a tak to nic wiecej temp 36.9 do 37.1 zadnego kłucia w jajnikach niemam w sumie to niema jako tako objawów. A na wynik 0 jestem przygotowana :(

Iwo jak bylam w ciazy z moim pawlem a nie wiedzialam to tak mialam pare razy.

Lalka wiem co czujesz bo mam to samo. No ale niezmiennie trzymam kciuki.

Ja dziewczynki wrocilam wlasnie do domu. Bylam u kkientki, na zakupach i potem udalo mi sie wyciagnac mojego ukochanego z pracy na obiad na miescie a potem on wyciagnal mnie na kawe ;-) rzadko sie nam to zdarza bo on ma duzo pracy ale ciesze sie jak gwizdek.

Dziewczyny, a teraz wam coś powiem. Od tygodnia napierdziela mnie brzuch tak, że w nocy się budzę z bólu. Nigdy tak nie miałam nie wiem co się dzieje. Oczywiście chciałabym aby to fasolka mościła sobie tam tak gniazdko, ale na prawdę szczerze w to wątpię. Do tego zawsze 2 dni przed@ już plamię, dziś nic, nawet po sexiku. Nie bolą mnie piersi a zawsze przed @ miałam wielkie cyce-teraz nic czy to może być objaw prolaktyny w końcu w normie. Bo tak na prawdę to ja nie wiem jak długo miałam ją taką wysoką i może te wszystkie nieprzyjemne objawy były jej dziełem. Co wy o tym myślicie??

P.S. Zrobiłam bete dziś. Czekam na wynik.

Gosia a ty zrobiłaś?

Ostatnia edycja:
lalka - żył sobie nie wmówisz widać ;-) co do zgagi tez miała tylko w ciąży (w tym cyklu 2 razy - chyba ale to może być wyobraźnia), chyba ze masz jakiś sikany w domu to spróbuj....Jak przy 0 dasz rade przeżyć weekend i powróżyć w poniedziałek to idź jutro ;-)

AsiaSzw - doszłam do wniosku ze owulacja mogła być .11.02 (minimalne plamienie) wiec jeszcze poczekam bo beta mogła by nie wyjść ;-)

Ostatnia edycja:
Lalka - żyły na piersiach mam zawsze w 2 fazie cyklu :( paskudnie to wygląda.

Asia - &&&&&& by beta wyszła!!!

Agniecha - nie słabo tylko silny zawrót głowy tak że nie możesz na nogach ustac. Miałam tak w ciąży z młodą jeszcze przed terminem @

SSMama hmm dziwne zachowanie, ciężko mi cokolwiek doradzić, ale wydaje mi się że wizyta u psychologa nie jest głupim pomysłem...

Asiu z niecierpliwością czekam na wyniki :D mam nadzieję że to Fasolek się tak rozpycha u Ciebie w brzuchu :)
kiedy wyniki? dziś czy jutro?

Iwo no to może może :) wykres piękny, teraz omdlenie = będzie Fasolek :)

a gdzie nasza Anulka????

u mnie w pracy już spokojniej, doktorkowi chyba chandra trochę przeszła, ale nerwów napsuł... odstawiłam właśnie napoje, żeby za 2h zrobić teściorka :D

reklama
Do góry