reklama
wiesz 7dpt to może wyjść ale nie musi, zastanów się czy wynik 0 Cię np. jutro za bardzo nie zdołuje przed weekendem... Ja bym poszła a potem czy przy 0 czy przy innej wartości powtórzyła w poniedziałek. A czujesz cos inaczej niż ostatnio?
zresztą bez względu na wynik i tak będzie co ma być, Ty już dałaś z siebie wszystko ;-)
zresztą bez względu na wynik i tak będzie co ma być, Ty już dałaś z siebie wszystko ;-)
Ostatnia edycja:
Goska : więcej żył takich wyrazistych i często mi się odbija coś kwaśnego niewiem co to zgaga haha bo nigdy jej niemiałam a tak to nic wiecej temp 36.9 do 37.1 zadnego kłucia w jajnikach niemam w sumie to niema jako tako objawów. A na wynik 0 jestem przygotowana 
Iwo jak bylam w ciazy z moim pawlem a nie wiedzialam to tak mialam pare razy.
Lalka wiem co czujesz bo mam to samo. No ale niezmiennie trzymam kciuki.
Ja dziewczynki wrocilam wlasnie do domu. Bylam u kkientki, na zakupach i potem udalo mi sie wyciagnac mojego ukochanego z pracy na obiad na miescie a potem on wyciagnal mnie na kawe ;-) rzadko sie nam to zdarza bo on ma duzo pracy ale ciesze sie jak gwizdek.
Dziewczyny, a teraz wam coś powiem. Od tygodnia napierdziela mnie brzuch tak, że w nocy się budzę z bólu. Nigdy tak nie miałam nie wiem co się dzieje. Oczywiście chciałabym aby to fasolka mościła sobie tam tak gniazdko, ale na prawdę szczerze w to wątpię. Do tego zawsze 2 dni przed@ już plamię, dziś nic, nawet po sexiku. Nie bolą mnie piersi a zawsze przed @ miałam wielkie cyce-teraz nic czy to może być objaw prolaktyny w końcu w normie. Bo tak na prawdę to ja nie wiem jak długo miałam ją taką wysoką i może te wszystkie nieprzyjemne objawy były jej dziełem. Co wy o tym myślicie??
P.S. Zrobiłam bete dziś. Czekam na wynik.
Gosia a ty zrobiłaś?
Lalka wiem co czujesz bo mam to samo. No ale niezmiennie trzymam kciuki.
Ja dziewczynki wrocilam wlasnie do domu. Bylam u kkientki, na zakupach i potem udalo mi sie wyciagnac mojego ukochanego z pracy na obiad na miescie a potem on wyciagnal mnie na kawe ;-) rzadko sie nam to zdarza bo on ma duzo pracy ale ciesze sie jak gwizdek.
Dziewczyny, a teraz wam coś powiem. Od tygodnia napierdziela mnie brzuch tak, że w nocy się budzę z bólu. Nigdy tak nie miałam nie wiem co się dzieje. Oczywiście chciałabym aby to fasolka mościła sobie tam tak gniazdko, ale na prawdę szczerze w to wątpię. Do tego zawsze 2 dni przed@ już plamię, dziś nic, nawet po sexiku. Nie bolą mnie piersi a zawsze przed @ miałam wielkie cyce-teraz nic czy to może być objaw prolaktyny w końcu w normie. Bo tak na prawdę to ja nie wiem jak długo miałam ją taką wysoką i może te wszystkie nieprzyjemne objawy były jej dziełem. Co wy o tym myślicie??
P.S. Zrobiłam bete dziś. Czekam na wynik.
Gosia a ty zrobiłaś?
Ostatnia edycja:
lalka - żył sobie nie wmówisz widać ;-) co do zgagi tez miała tylko w ciąży (w tym cyklu 2 razy - chyba ale to może być wyobraźnia), chyba ze masz jakiś sikany w domu to spróbuj....Jak przy 0 dasz rade przeżyć weekend i powróżyć w poniedziałek to idź jutro ;-)
AsiaSzw - doszłam do wniosku ze owulacja mogła być .11.02 (minimalne plamienie) wiec jeszcze poczekam bo beta mogła by nie wyjść ;-)
AsiaSzw - doszłam do wniosku ze owulacja mogła być .11.02 (minimalne plamienie) wiec jeszcze poczekam bo beta mogła by nie wyjść ;-)
Ostatnia edycja:
iwo:)
Fanka BB :)
Lalka - żyły na piersiach mam zawsze w 2 fazie cyklu
paskudnie to wygląda.
Asia - &&&&&& by beta wyszła!!!
Agniecha - nie słabo tylko silny zawrót głowy tak że nie możesz na nogach ustac. Miałam tak w ciąży z młodą jeszcze przed terminem @
Asia - &&&&&& by beta wyszła!!!
Agniecha - nie słabo tylko silny zawrót głowy tak że nie możesz na nogach ustac. Miałam tak w ciąży z młodą jeszcze przed terminem @
SSMama hmm dziwne zachowanie, ciężko mi cokolwiek doradzić, ale wydaje mi się że wizyta u psychologa nie jest głupim pomysłem...
Asiu z niecierpliwością czekam na wyniki
mam nadzieję że to Fasolek się tak rozpycha u Ciebie w brzuchu 
kiedy wyniki? dziś czy jutro?
Iwo no to może może
wykres piękny, teraz omdlenie = będzie Fasolek 
a gdzie nasza Anulka????
u mnie w pracy już spokojniej, doktorkowi chyba chandra trochę przeszła, ale nerwów napsuł... odstawiłam właśnie napoje, żeby za 2h zrobić teściorka
Asiu z niecierpliwością czekam na wyniki
kiedy wyniki? dziś czy jutro?
Iwo no to może może
a gdzie nasza Anulka????
u mnie w pracy już spokojniej, doktorkowi chyba chandra trochę przeszła, ale nerwów napsuł... odstawiłam właśnie napoje, żeby za 2h zrobić teściorka
reklama