reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wszystkie staraczki. Jestem to nowa. Od listopada zeszłego roku staramy się z eMem o trzecie łobuziątko :tak:
Starszaki już trochę odchowane (10 i prawie 5 lat).
Termin kolejnej @, która mam nadzieję się nie pojawi to 13-17 stycznia. Cykl mi trochę wariuje więc nie stać mnie na większą dokładność.
Trzymam kciuki za nas wszystkie i za parzyste liczby kresek na testach :happy2:

reklama
emalia- trzymam kciuki :) Oby było tak jak sobie tego życzysz.
Jestem padnięta. po 12 godzinach pracy należy się odpoczynek.:-)

Skorzystam z Twojego przepisu, Musiolka, brzmi pysznie.

Dobrego wieczoru i owocnej nocy :-D

KasiaJ, podaj datę @, to dopiszę Ciebie do listy starających się. A poza tym witaj :)

emalia, przepisana. Trzymam mocno &&&&& za betę. Moja już bardzo nisko spadła, a w sobotę jadę do swojego ginekologa sprawdzić, czy się dobrze oczyszczam :( Coraz bliżej soboty i mi się przez to bardzo smutno robi.

mychunia, trzeba sobie jakoś radzić skoro nie można tak :p Kochana, podaj mi jak możesz stronkę z przepisem na guziczki. Jak będzie mi się chciało, to jutro zrobiłabym. Ale nie mogę znaleźć przepisu :)

miglocka, ciesze się i naprawdę dobra jest :)

iwo <przytul>

Starające się: 16
II kreseczki:
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
Aschlee25 - @29.12
Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Conti - @ 2.01 25Styczeń
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 6.01
Gochson - @ 12.01 4
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, ,nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia _23,aina110,celta,susel,malena100,Anula1988,Missis s1301,fox,

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny...
I ja się melduję w wątku 2014. Choć nie wiem na jak długo...

Ja mam dziś 63 lub 64 dc. Testy robiłam ostatnio jakieś 3-4 tygodnie temu i były negatywne. Jutro najprawdopodobniej jadę na betę, także wtedy dam znać co i jak. 18 grudnia byłam u ginekologa, który stwierdził, że @ powinna przyjść w ciągu najbliższych dni - nie wiem co miał na myśli, ale dziś mija 16 dzień od tamtego czasu i nic...
Nie mam objawów ani na @ ani na ciążę... może trochę ostatnio jestem bardziej nerwowa na męża, ale nie wiem czy to czasem jego durne zachowanie na to nie wpływa :szok::-D

Uciekam i życzę stosunkowo udanej nocy.

Aha i witam nowe staraczki, bo przewinęły mi się nowe dziewczyny - witajcie :-)

witam z rana :tak:

dzisiaj wyjątkowo ciężko mi się wstawało... wczoraj jakoś spać nie umiałam....

Maluś proszę Cię bardzo: To Lubie Najbardziej: Ciasteczka guziczki :-D

pytałam się męża na co ma teraz ochotę, aby mu upiec, a on na to: "no jak to co, poproszę coś drożdżowego" :-D wiem, że bardzo lubi bułeczki krojone, ale niestety zostało mi trochę marmolady i muszę ją wykorzystać....

miłego dnia dziewczyny :-D

mumminka, witaj :) Dopisałam Ciebie na listę 17.01

wandzia, trzymam Kochana za Ciebie kciuki &&&& :* Coś musi być skoro nadal nie ma @. Czekam na Twoją betę.

Ja jutro jadę do mojego ginekologa, aby sprawdzić co jest jeszcze z moim organizmem. 10 dni mija dzisiaj odkąd zaczęłam krwawić i wydaje mi się, albo się mylę krwawienie ustaje. Czy to możliwe, że w takim krótkim czasie oczyściłam się? Miała może, któraś z Was tak po poronieniu, że na twarzy pokazały się wypryski, jakieś uczulenie na brzuchu i rękach (Nie jest tego dużo, ale swędzi. Nie miałam tego wcześniej) i bolące piersi? Moje hormony chyba oszalały :szok: Myślę nad 3-cium dziecku, ale możemy mieć dopiero po wyprowadzce od teściów. Dzisiaj M rano powiedział dla swojej mamy, aby po sobie pozmywali, bo mi zabronił i ja mam tego nie ruszać. Powiedział też jej, że mam odpoczywać. Ponoć trochę się wkurzyła i nie chciała z nim gadać. Dobrze, że jej tak powiedział. Skoro są wstanie wziąć jednego syna swojej córki na parę dni, to też są wstanie po sobie sprzątać.

mychunia, dziękuję :D Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :)

Starające się: 17
II kreseczki:
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
Aschlee25 - @29.12
Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Styczeń
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 6.01
Gochson - @ 12.01 4
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, ,nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia _23,aina110,celta,susel,malena100,Anula1988,Missis s1301,fox,

Ostatnia edycja:
Wandziu- no w końcu się odezwałaś! :) A powiedz mi Kochana jak byłaś u ginka te kilkanaście dni temu, to zapisała Ci luteinę albo dupka na wywołanie @?

Maluś- dobrze, że jedziesz do ginka. Ja myśle, że wszystko jest dobrze.

Aschlee- no i jak?? testowałaś już?

Mumminka- witam Cię i życze, abyś jak najszybciej zaciążyła :)

A ja wczoraj po pierwszej wizycie z M. w klinice niepłodności.

Ostatnia edycja:
A ja wczoraj po pierwszej wizycie z M. w klinice niepłodności.

ooo i jakie odczucia, badania miałaś jakieś robione ?
dziewczynki ja do was z pytanie wbijam, z góry przepraszam że tak prosto z mostu, ale nie będe owijać w bawełnę, a więc jakiego koloru jest śluz w trakcie implantacji ?? bo wczoraj miałam delikatne plamienia, no i sama nie wiem czy to @ (jak tak to szkoda ale i tak się cieszę bo przecież cykl miałam mega długi, no i przynajmniej wiem na czym stoje) czy to implantacja.. Po południu dopiero wjadę do apteki po test.

Anula, trzymam za Was &&&&&& Musi Wam się udać :* Dawaj znać na bieżąco co i jak u Was :* Idę jutro do ginekologa, bo chce wiedzieć na czym stoję. Na początku chciał abym przyszła we wtorek, ale jakoś wynegocjowałam na sobotę :p

reklama
Do góry