reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hejka. Dzisiaj robiłam strumieniowy ale nie tak jka wczoraj 10 miu tylko 25 i mocniejsza troszkę. Aha, przepiszcie mnie z teminem na 05-06 stycznia bo owu była wcześniej więc termin się przesunął. Jak do niedzieli nic sie nie zmieni to wtedy pójdę na bete a we wtorek powtórze i do gina się wbije :) Proszę bardzo o kciuki :*

Emalia &&&&&& strasznie mocno zaciskam kciuki
Mychunia &&& za wizytę, oby juz wszystko było dobrze

Tak poza tym witajcie w Nowym Roku :)
U mnie mdłosci juz mijają, pojawiają się ale nie na długo. Pomału szykuję sie do wbicia w 2 trymestr, ten najspokojniejszy.

reklama
Witam i ja w staraczkach 2014 ;-)

Mnie proszę wpisać na listę jako oczekująca na starania wiosną:tak::tak: ale co będzie to bedzie.. może nawet wrzesień 2014 heheh;-);-)

Do góry