reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Emalia, dawaj, dawaj kochana. Będziesz jako pierwsza wrześniowa :p

mligocka, dopisana jesteś.

Witam nowe dziewczyny i zapraszam do podawania swoich dat @ ja, albo iwo dopiszemy Was do listy Starających się. Iwo, mam nadzieje, że się nie gniewasz, ale jednak postanowiłam zająć się listą, ale chce żebyś mi pomagała. Co Ty na to?:)

Aschlee, Kochana nie gniewaj się na mnie, ale dzisiaj nie dam przepisu na sałatkę tylko jutro. Dzisiaj zwariowany dzień miałam i na szczęście z M pogodziłam się i teraz jemy spaghetti, które zrobił i popijamy szampanem :D Wydaje mi się, że rocznica udana będzie.

Dziewczynki, dziękuję za życzenia :* I love you all Dobranoc :*

Starające się: 14
II kreseczki:
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
Aschlee25 - @29.12
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Agaawa - @28.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, ,nadzieja210,mychunia6,iwo,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta, susel,malena100 ,Anula1988, Agniecha83,Mississ1301,fox,

reklama
Malusiolka oczywiscie ze sie nie bede gniewac;-) spokojnie mamy czas napiszesz jak znajdziesz chwilke.Bardzo sie ciesze ze Wam sie poukladalo i ze milo spedzicie Wasza roczniceZobacz załącznik 601767Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego dla Was

Ostatnia edycja:
Malusiolka - kochana ty najlepiej sie zajmiesz lista, ja co najwyzej bede zamieszczac na pierwszej stronie ok? Mnie dopisz na 29.01

Maluś, to bardzo proszę o dopisanie mnie na liście na 31 stycznia. No i wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ślubu!!!!!!
Dobrze że się pogodziliście :)

uciekam spać bo jutro do pracy, pa pa

Dziewczyny dopisane :) Teraz czekamy na dobre wieści od każdej z Was. Trzymam za Was kciuki &&&&&& :*

iwo, jak chcesz to możemy tak zrobić :*

Wczorajszy wieczór u mnie udany był. Poszliśmy spać dopiero po 1-wszej w nocy :p Spaghetti i szampan dobre połączenie :D Już dawno nie byłam taka szczęśliwa jak teraz. Jeszcze raz dziękuję Wam za życzenia :*

Aschlee, obiecany przepis:

Sałatka z Curry:
35 dkg szynki,
20 dkg sera żółtego,
puszka kukurydzy,
1/2 puszki ananasa
2/3 ogóreczki konserwowe,
4/5 pieczarki marynowane
1/2 małej papryki czerwonej
2 łyżki stołowe majonezu,
łyżka stołowa śmietany kwaśnej
przyprawa curry.

Wszystkie składniki pokroić w kosteczkę (ser można też starkować i jak dla mnie lepiej smakuje), dodać przyprawę curry, majonez, śmietanę, wymieszać i zostawić na trochę aby się składniki przegryzły.

Smacznego :)

PS: M odebrał moją betę. Z 703 spadła na 20,3 :( 25,1 miałam po raz pierwszy. Eh.. jeszcze parę dni i nie będzie śladu ciąży :( Smutno mi się zrobiło, ale trzeba dalej żyć.

Starające się: 16

II kreseczki:
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
Aschlee25 - @29.12
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
mligocka - @ 18.01
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, ,nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,

Ostatnia edycja:
Malusiolka - dzięki za uzupełnienie listy.
Super że świętowanie się udało!!! Sto lat w miłości i zdrowiu!!!!!

Aschlee - a jak ty się czujesz? Coś mi się wydaje że wrzesień będzie dla ciebie gorący :)

U mnie już po @ tak dziwnie krótka jak po tabsach anty :(

reklama
Witam :-D

Ja niedawno dopiero wróciłam. Po pracy musiałam pozałatwiać pewne sprawy, ale wszystko się udało :-D

We wtorek w nocy praktycznie (o 21) proszę trzymać za mnie kciuki, bo idę na kontrolę do ginekologa. Troszkę się boję, bo jeszcze czasem coś mnie zakłuje i nie wiem czy w taki razie wszystko jest w porządku :baffled:

Życzę owocnego wieczoru i upojnej nocki :-D

Do góry