reklama
karolina859
Fanka BB :)
Cześć Kochane wyspane ? Życzę Wam miłego dzionka :*
Hej odebralismy wyniki meza. Wszystko generalnie ok albo i lepiej. Tylko martwi mnie morfologia. Wychodzi ze prawodlowych plemniczkow ma 6 proc, ( niby najnowsza norma to 4 ) i choc miesci sie w normie to jakos te 6 proc nie wyglada jakos super. Cos wiecie na ten temat.
Ja jestem juz po owulacj z ovitrelle na wszelaki. Dzis zaczynam dupek i clexane. No i znowu to czekanie
Ja monitoruje od 10 dc
Ja jestem juz po owulacj z ovitrelle na wszelaki. Dzis zaczynam dupek i clexane. No i znowu to czekanie
Ja monitoruje od 10 dc
no już to nie lecę, skrzydeł brak .....;-)
tylko chwilowo rozważałam, zrobię test w sobotę (bo w niedziele termin @ prawdopodobny wypada)
to mój pierwszy cykl z zidentyfikowana owulacja (po odstawianiu tabsów) i strzałem koło niej wiec stad te emocje
tylko chwilowo rozważałam, zrobię test w sobotę (bo w niedziele termin @ prawdopodobny wypada)
to mój pierwszy cykl z zidentyfikowana owulacja (po odstawianiu tabsów) i strzałem koło niej wiec stad te emocje
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Witam :-)
Ja juz gotuje zupke fasolowa bo to ulubiona Męża
dzis bedzie jedno danie bo mam lekarza a po nim jade odwiedzic moja kumpele i jej synka.
Slabo sie od rana czuje. Jest mi slabo i nie dobrze przy gotowaniu zupki... mam nadzieje ze to nie poczatki jakiegoc chorobska.
Iwo gosia testujcie ja trzymam kciuki :**
Ja juz gotuje zupke fasolowa bo to ulubiona Męża
Slabo sie od rana czuje. Jest mi slabo i nie dobrze przy gotowaniu zupki... mam nadzieje ze to nie poczatki jakiegoc chorobska.
Iwo gosia testujcie ja trzymam kciuki :**
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Na pewno dam znac
mam nadzieję ze wypatrzy zbliżający sie okres ;-)