reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gosia - ja na betę najwcześniej mógłbym w poniedziałek. Zobaczę co test pokaże.
To co lecisz?

Hej odebralismy wyniki meza. Wszystko generalnie ok albo i lepiej. Tylko martwi mnie morfologia. Wychodzi ze prawodlowych plemniczkow ma 6 proc, ( niby najnowsza norma to 4 ) i choc miesci sie w normie to jakos te 6 proc nie wyglada jakos super. Cos wiecie na ten temat.
Ja jestem juz po owulacj z ovitrelle na wszelaki. Dzis zaczynam dupek i clexane. No i znowu to czekanie;)
Ja monitoruje od 10 dc

no już to nie lecę, skrzydeł brak .....;-)
tylko chwilowo rozważałam, zrobię test w sobotę (bo w niedziele termin @ prawdopodobny wypada)
to mój pierwszy cykl z zidentyfikowana owulacja (po odstawianiu tabsów) i strzałem koło niej wiec stad te emocje

Witam :-)
Ja juz gotuje zupke fasolowa bo to ulubiona Męża :) dzis bedzie jedno danie bo mam lekarza a po nim jade odwiedzic moja kumpele i jej synka.
Slabo sie od rana czuje. Jest mi slabo i nie dobrze przy gotowaniu zupki... mam nadzieje ze to nie poczatki jakiegoc chorobska.

Iwo gosia testujcie ja trzymam kciuki :**

reklama
Do góry