reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć to znowu ja;-) Asiu dzięki za pamięć.
No więc do kliniki jedziemy 17 marca. Będziemy badać nasienie mego mężczyzny, dzisiaj chcę się umówić na monitoring cyklu dziś jest 7 dzień cyklu myślicie że to już dziś powinno się zacząć monitorować? Cykle mam 30 -32 dniowe

reklama
Bezdzietna mój gin na monitoring kazał przyjść w 9 dniu bo w 7 to chyba zdecydowanie za wcześnie. Nasza Anulka też dziś ma monitoring w 9dc

Ostatnia edycja:
Bezdzietna - jeśli bralas coś na szybszy wzrost pęcherzyków to tak. Z resztą lekarz oceni i najwyżej za kilka dni umówicie się na kolejne usg.

Ssmama - ja nie widzę fotki na fb :( wrzucalas na grupę?
Jak dziś mężus?

Anula - gdzie ty?

Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Jesteście kochane :-*

Witam, porannie ;-)
Dziewczynki powiedzcie czy test z krwi 9dpo może nie wyjść? Rozważam pójście na betę po drodze z pracy.

Gosia - myślę że tak. Minęło kilka dni od spadku temperatury.

Ja chyba se sikne w sobotę bo mnie ciekawość zżera :)

bo sikany nie wyjdzie jeszcze, w spadek nie wierzę o końca ze to to.... wiec trzymam się na razie wersji 9dpo (jajo chyba do 14 dni może jechać żeby zamieszkać na stałe)

reklama
Do góry