reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karolina niestety przed wszystkim nie uchronisz dziecka ;-) a ja jestem tego zdania ze lepiej zeby spróbowała i miala dobry kontakt z mama niz jakby musiała sie ukrywac i z problemami lat a c do kolezanki nie madrzejszej wcale od niej...

Ja tez postanowiłam ze jak Bog uszczesliwi mnie ciąża to nie bede pracować tylko szybko na l4... mam nadzieję ze jutro gin cos zaradzi... i powie jak przyspieszyc okres i co oznaczaja te bole i tamte plamienia...

Ewelinka jak najbardziej się z Tobą zgodzę mi zależy na tym żeby mieć jak najlepszy kontakt z moimi dziećmi mimo wszystko jestem w stanie dla nich wszystko poświęcić tylko po to żeby były szczęśliwe .
A dalej masz te plamienia ? Przed samą miesiączką ?

Karolina ja dalej nie dostalam miesiaczki.... plamienia byly pod koniec stycznia... a okresu do dzis brak...

Ja chce muec kontakt z moimi dziecmi taki jak ja mam z mama ;) moja Mamus to moja najlepsza przyjaciółka

O takim kontakcie myślałam :-) też chcę taki mieć bo kto tak nie zrozumie jak mama
Wiesz co to nie dobrze z tymi plamieniami , u mnie też tak wystąpiły w tym roku na 2 dni przed miesiączką a wczoraj w 12 dniu lekkie brunatne zabrudzenie i nic więcej , sama się zastanawiam skąd są te plamienia

Wtedy myslalam ze to moze okoloowulacyjne... ale gdyby takie byly to juz bym okres dostala a go nie ma. A podbrzusze kuje, boli, ciagnie...nie wiem co jest... i sluzu mnóstwo caly czas... troche sie zaczynam wkrecac bo tak samo bylo przy ostatniej ciazy... i juz se wkrecilam ze test nie wykazal ciazy bo za niskie stezenie hcg bo to moze znowu to durne puste jajo ; ((

Ewelinka spokojnie ja wiem że to może dobić psychikę bo i ja też się zaczynam znowu wkręcać że to może implantacja i w ogóle bo kupa śluzu itd bo przecież kocham się prawie codziennie ale to seks przerywany od ponad 2 lat i nic nie wyszło dziecka nie było a teraz się wkręcam że może coś wyleciało może zapłodnił.. Objawy sobie dopisuje sama.. Idzie zgłupieć ja wiem i to jest okropne że my same nie wiemy co nam dolega a się schizujemy nie potrzebnie trzeba na luz wrzucić nie myśleć o tym bo tak najlepiej

reklama
Ehhh ; (( zobaczymy co mi powie lekarz jutro. .. panicznie sie boje pustego jaja.. ta przerażająca czarna plama... brrrr... nikomu nie życzę

Do góry