reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ha ha Olusia żebyś wiedziała ja tak samo reaguję na takie słowa i sobie myślę a wez spierd... Co do pamiętania to ja tak samo nie popuszczę i przy każdej następnej kłótni wypomnę co mi drań zrobił a teraz do końca roku będę mu tłukła zepsute walentynki i jaką mi to krzywdę nie wyrządził :p No wredna baba ze mnie nie dobra sama bym kija na siebie brała i lała za takie zachowanie :p

Asieńka ja za miekka jestem za dobre serce mam co do facetów a mówią że tylko dzieci mogą wejść nam na głowe a to nie prawda sprytny facet też to wykorzysta ale ja wiem że R dużo by dla mnie zrobił no czasami żal mi tego człowieka że ze mną się związał bo ja mam ten swój ryjeczek taki nie wyparzony a on nic nie winny taki siedzi jak zbity piesek normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
KasikP chcesz po 3 miesiach wrocic? szybko... ja wiesz w swojej pracy nie moge pracowac do konca bo wiesz ja w szpitalu na oddziale pracuje, i ciezko jest... poza tym bakterie itp.. wiec ja pojde na l4 ciazowe, nie bede sie narazac tym vardziej ze staram sie juz tyle czasu... potem bym sobie nie darowala tego gdyby sie cos stalo i ze to przeze mnie ze nie bylam w domu tylk w pracy a wiadomo czasem trzeba pojsc szybko czasem kogos podniesc itp... wole nie ryzykowac...

karolina859 he he niezle nas laseczki.... pamietatliwe, wredne he he itp... ale kochane za to !!:tak:

Olusia jasne że kochane :-) Motylku mój słodki gdzie Ty się podziewasz?? Tęskno mi do Ciebie .
Oluś widzę że od marca staranka pełną parą , trzymam kciuki bo wierzę że Tobie się uda zobaczysz czuję to że marzec będzie Twój . :*
Uwielbiam Cię normalnie ;* Już się nie mogę doczekać naszego spotkanka

Witam wieczorows porą :-)

Po dniu proby czekam na info czy mnie przyjma czy nie... :-)

Rano pisalam Wam ze sie pozarlam z A... chyba czul sie bardzo winny bo odebrał mnie z pracy i dal prezent (portfel) ; p

Jutro o 12 mam wizyte u gin... cały czas boli i ciagnie mnie podbrzusze... i zaczynaja bolec cycki...

SSMAMA Ksieciuniu chyba ma gorsze dni

Karolina pamietaj ze kazdy najlepiej sie uczy na wlasnych bledach wiec prosze nie zbesztajcie mnue teraz ale uwazam ze jak zapali pspierosa czy dwa to nic jej nie bedzie... wazne bys ty przy niej byla ;)

Iwo owocnego świętowania :-)

karolina859 kochana jakie milutkie slowa.... wiec trzymam kochana cie za slowo !! bo inaczej bedzie klapsik.... he he :-D a ty mialas jeszcze podac....... wiesz co..

Iwo stosunkowo udanego świętowania :-D najlepszego z okazji rocznicy

SSMama ten Twój Chłop to jakiś niepoważny, mam nadzieję że się jutro ogarnie na tym usg...

Karolina haha bardzo dobrze, kara musi być :p

zazdroszczę że będziecie mogły w ciąży pracować, ja to chyba świra dostanę... od razu na zwolnienie, a później rok macierzyńskiego...

ale jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: planowałam super weekend, mieliśmy gdzieś wyjść i ogólnie spędzić go razem, a teraz się okazuje że G musi iść do pracy. W weekend prawdopodobnie będę miała owu jeszcze :wściekła/y:

Ewelinka nie no co Ty jakie papierosy?? Na razie o tym nie myślę i tego nie przyjmuje do wiadomości że młoda może sobie zapalić fajkę .
Ja sama nie długo zaczęłam palić i to no właśnie pod wpływem koleżanki a tak to zawsze grzeczne maniery nie pijąca nie paląca normalnie do rany przyłuż ale co racja to racja towarzystwo dużo robi wiem to po sobie
Olusia będziemy się nawazajem klapsikować , odezwałam się na Fb sa sa sa :-)
Blair witaj :-) no a jak takiego to od razu do wora :p
Asieńko dobranoc :*

Ostatnia edycja:
No ja mam taka prace ze raczej nie bede pracowac... jednak mam ciezki oddzial i nie bede ryzykowac utraty dzieciatka na ktore juz tak dlugo czekam....

reklama
To tylko plany a los i tak wszystko zweryfikuje;-)
mam super szefa więc wszystko można z nim załatwić
A praca szkodliwa nie jest ale muszę uważać.
Uciekam spać, życzę miłego wieczorku kochane papapa:-)

Do góry