karolina859
Fanka BB :)
Ha ha Olusia żebyś wiedziała ja tak samo reaguję na takie słowa i sobie myślę a wez spierd... Co do pamiętania to ja tak samo nie popuszczę i przy każdej następnej kłótni wypomnę co mi drań zrobił a teraz do końca roku będę mu tłukła zepsute walentynki i jaką mi to krzywdę nie wyrządził
No wredna baba ze mnie nie dobra sama bym kija na siebie brała i lała za takie zachowanie 
Asieńka ja za miekka jestem za dobre serce mam co do facetów a mówią że tylko dzieci mogą wejść nam na głowe a to nie prawda sprytny facet też to wykorzysta ale ja wiem że R dużo by dla mnie zrobił no czasami żal mi tego człowieka że ze mną się związał bo ja mam ten swój ryjeczek taki nie wyparzony a on nic nie winny taki siedzi jak zbity piesek normalnie
Asieńka ja za miekka jestem za dobre serce mam co do facetów a mówią że tylko dzieci mogą wejść nam na głowe a to nie prawda sprytny facet też to wykorzysta ale ja wiem że R dużo by dla mnie zrobił no czasami żal mi tego człowieka że ze mną się związał bo ja mam ten swój ryjeczek taki nie wyparzony a on nic nie winny taki siedzi jak zbity piesek normalnie
Ostatnia edycja: