karolina859
Fanka BB :)
He he Olusia witaj w klubie bo ja też nie znoszę myć garów a uwierz u mnie one się normalnie kocą a nikt po sobie nawet łyżki nie umyje masakra jednym słowem zagonić całą trójkę do wymycia czy też wyniesienia po sobie rzeczy.. Rano jak dzieci idą do szkoły i przedszkola to ja codziennie sprzątam po 2-3 godziny całe mieszkanie a i tak na wieczór wygląda tak jakbym nic nie robiła cały dzień
Ale taki mamy układ , ja zajmuję się dzieciaczkami i domem, a R zarabia pieniążki choć ma nie łatwą robotę bo pracuje na dole jako spawacz i to w szkodliwych warunkach , kiedyś zastanawiałam się nad tym czy może przez jego pracę ciąża okazała się obumarła ale przecież mój tata też pracował całe życie na tej samej kopalni co R i spłodził 5 córek i ostatniego synka :-) Więc chyba to nie było to
Ale taki mamy układ , ja zajmuję się dzieciaczkami i domem, a R zarabia pieniążki choć ma nie łatwą robotę bo pracuje na dole jako spawacz i to w szkodliwych warunkach , kiedyś zastanawiałam się nad tym czy może przez jego pracę ciąża okazała się obumarła ale przecież mój tata też pracował całe życie na tej samej kopalni co R i spłodził 5 córek i ostatniego synka :-) Więc chyba to nie było to