reklama
SSMama ja nienawidze jak ktos mi mowi ze jestem do kogos podobna( nie wiem dlaczego ale strasznie mnie to irytuje)
;-)
Watpliwosci calkowicie darmowe kursy tez sa.Sama z takiego korzystalam
prywatne fakt sa na prawde drogie
Anulka no co Ty glowa do gory.Na pewno musi sie udac...nie ma innej opcji Kochana

Watpliwosci calkowicie darmowe kursy tez sa.Sama z takiego korzystalam

Anulka no co Ty glowa do gory.Na pewno musi sie udac...nie ma innej opcji Kochana
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Anulka no co Ty glowa do gory... musi sie udac.... 
Ja wracam powoli do boju, he he mam nowe pozytywne nastawienie... i sile walki... chociaz mam tez chwile slabosci i mysle inaczej....no ale sie nie poddam, trzeba walczyc...

Ja wracam powoli do boju, he he mam nowe pozytywne nastawienie... i sile walki... chociaz mam tez chwile slabosci i mysle inaczej....no ale sie nie poddam, trzeba walczyc...
Oj, Anulka, spokojnie. Nie martw się, jest wiele par, które wiesz ile próbowały! pięć razy dłużej od Ciebie i im się udało
Głowa do góry, poradzę Ci to samo, co już niedawno poradziłam komuś - zrelaksuj się. Nie przepracowuj się, nie przemęczaj, nie skupiaj się na niczym, nawet nie myśl o zajściu w ciążę. Uda się zanim się obejrzysz, a jak już się powiedzie, będziesz z siebie dumna, że się nie poddałaś i wyszłaś z walki z wygraną
Nawet jeśli to zawiedzie - wrócisz do żywych z nową energią i nową siłą (brzmię jak wróżka 
) i wtedy na sto miliardów procent Ci się uda! Wszystkie Ci kibicujemy i wszystkie Cię wspieramy ;-)

Jak będziesz tak myśleć to na pewno tak będzie. Myśl pozytywnie!
Moja szwagierka też tak miała, niby wszystko dobrze pitu pitu, a po latach starań gin na wszelki wypadek dał jej dupka i w pierwszym cyklu zaskoczyła. Może czysty przypadek, ale też podobno okaz zdrowia była.
Aniu nie poddawaj się, ale nie bądź też pesymistką, wiem ze po takim czasie jest to trudne, ale postaraj się myśleć inaczej
Moja szwagierka też tak miała, niby wszystko dobrze pitu pitu, a po latach starań gin na wszelki wypadek dał jej dupka i w pierwszym cyklu zaskoczyła. Może czysty przypadek, ale też podobno okaz zdrowia była.
Aniu nie poddawaj się, ale nie bądź też pesymistką, wiem ze po takim czasie jest to trudne, ale postaraj się myśleć inaczej
reklama