reklama
To witam w klubie Aschlee, bo i ja mam kłopot sercowy.
dziewczzyny co wy na taki obiadek
Zapiekanka z tartą cukinią - Przepis
dziewczzyny co wy na taki obiadek
Zapiekanka z tartą cukinią - Przepis
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja tez mam tachykardie... i duzy puls... nawet jak leze to serce wali mi..
ja już w domku
ale jestem szczęśliwa, przywieźli kanapę, wygląda rewelacyjnie! super się wpasowała
trzeba ją będzie przetestować ;-)
jołasia oj współczuję, angina to paskudna zaraza, mam nadzieję że Cię szybko puści
agniecha ale super że słyszałaś serduszko, zazdraszczam
uważaj na Was 
wątpliwości a może warto się pouczyć w domu języka, przecież jest masa kursów do ściągnięcia z netu. Wtedy będzie łatwiej z pracą
Anula hej co to za smutas? nasza forumowa optymistka nie może być smutna!
Ania nawet nie chcę czytać tego że Wam się nie uda i że nie będziesz Mamą. Będziesz cudowną Mamą! koniec kropka!
ale jestem szczęśliwa, przywieźli kanapę, wygląda rewelacyjnie! super się wpasowała
jołasia oj współczuję, angina to paskudna zaraza, mam nadzieję że Cię szybko puści
agniecha ale super że słyszałaś serduszko, zazdraszczam
wątpliwości a może warto się pouczyć w domu języka, przecież jest masa kursów do ściągnięcia z netu. Wtedy będzie łatwiej z pracą
Anula hej co to za smutas? nasza forumowa optymistka nie może być smutna!
Ania nawet nie chcę czytać tego że Wam się nie uda i że nie będziesz Mamą. Będziesz cudowną Mamą! koniec kropka!
KasikP
Fanka BB :)
hej i Ja w końcu dotarłam do domu
Co do obiadku to zjedliśmy zupkę ogórkowa teraz pędzę robić pierś z kurczaka z sałatą z serem blue
Ale wy już pewnie o kolacji myślicie:-)
Anula wiara czyni cuda !!!!;-) nie smuć się proszę <przytul>
SSmama maż powrócił?
Blair wrzuć fotkę kanapy!! :-)

Co do obiadku to zjedliśmy zupkę ogórkowa teraz pędzę robić pierś z kurczaka z sałatą z serem blue
Ale wy już pewnie o kolacji myślicie:-)
Anula wiara czyni cuda !!!!;-) nie smuć się proszę <przytul>
SSmama maż powrócił?
Blair wrzuć fotkę kanapy!! :-)
Cyntia85
Ja też mam tachykardię. Narzekałam na serce od podstawówki, ale zawsze słyszałam, że to na tle nerwowym. Dostawałam tabletki ziołowe albo złote rady. Konowały. W 2008 roku w którymś momencie to codziennie mnie serce bolało i kołatało. Aż kiedyś lekarka w przychodni wysłała mnie po prostu do kardiologa, który powiedział, że aby stwierdzić czy to kwestia psychiki trzeba wyluczyć przyczyny fizyczne.
Wyszło, że mam zespół Barlowa. Dostałam leki na pół roku, które na długo ustabilizowały rytm serca. Teraz, gdy mówię jakiemuś lekarzowi, że mam problem z tą zastawką i słyszę, że to nic takiego, to mnie szlag trafia, bo ja przez tę zastawkę, to nieraz budziłam się z częstoskurczem i dusznością. Raz udało się na EKG zarejestrować tętno na sercu prawie 200.
SSMama - o której mąż wraca?
Wyszło, że mam zespół Barlowa. Dostałam leki na pół roku, które na długo ustabilizowały rytm serca. Teraz, gdy mówię jakiemuś lekarzowi, że mam problem z tą zastawką i słyszę, że to nic takiego, to mnie szlag trafia, bo ja przez tę zastawkę, to nieraz budziłam się z częstoskurczem i dusznością. Raz udało się na EKG zarejestrować tętno na sercu prawie 200.
SSMama - o której mąż wraca?
reklama
KasikP
Ja od ogólniaka co jakiś czas np raz na pół roku albo raz na miesiąc mam kłucie w klatce piersiowej i taki straszny ból, on mija po 20 minutach była u lekarza dostałam nervosol i tyle. Lekarz powiedział że nie widzi potrzeby wysyłania mnie do kardiologa ekg mam dobre.