reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

SSMama ja tez tak mam :-( ja tak zaczelam miec jako dziecko i wtedy po wizycie u lekarza okazalo sie ze mam problemy z serduchem...

reklama
ja już w domku

ale jestem szczęśliwa, przywieźli kanapę, wygląda rewelacyjnie! super się wpasowała :D trzeba ją będzie przetestować ;-)

jołasia oj współczuję, angina to paskudna zaraza, mam nadzieję że Cię szybko puści :)

agniecha ale super że słyszałaś serduszko, zazdraszczam :D uważaj na Was :)

wątpliwości a może warto się pouczyć w domu języka, przecież jest masa kursów do ściągnięcia z netu. Wtedy będzie łatwiej z pracą

Anula hej co to za smutas? nasza forumowa optymistka nie może być smutna!
Ania nawet nie chcę czytać tego że Wam się nie uda i że nie będziesz Mamą. Będziesz cudowną Mamą! koniec kropka!

Ja mam wadę WPW częstoskurcz nadkomorowy i zaburzenia przewodzenia. Słabe to jest, miałam pare razy już zabieg, ale nie było jakoś dużo lepiej więc nauczyłam się z tym żyć.

hej i Ja w końcu dotarłam do domu:dry:
Co do obiadku to zjedliśmy zupkę ogórkowa teraz pędzę robić pierś z kurczaka z sałatą z serem blue
Ale wy już pewnie o kolacji myślicie:-)
Anula wiara czyni cuda !!!!;-) nie smuć się proszę <przytul>
SSmama maż powrócił?
Blair wrzuć fotkę kanapy!! :-)

Ja też mam tachykardię. Narzekałam na serce od podstawówki, ale zawsze słyszałam, że to na tle nerwowym. Dostawałam tabletki ziołowe albo złote rady. Konowały. W 2008 roku w którymś momencie to codziennie mnie serce bolało i kołatało. Aż kiedyś lekarka w przychodni wysłała mnie po prostu do kardiologa, który powiedział, że aby stwierdzić czy to kwestia psychiki trzeba wyluczyć przyczyny fizyczne.
Wyszło, że mam zespół Barlowa. Dostałam leki na pół roku, które na długo ustabilizowały rytm serca. Teraz, gdy mówię jakiemuś lekarzowi, że mam problem z tą zastawką i słyszę, że to nic takiego, to mnie szlag trafia, bo ja przez tę zastawkę, to nieraz budziłam się z częstoskurczem i dusznością. Raz udało się na EKG zarejestrować tętno na sercu prawie 200.

SSMama - o której mąż wraca?

reklama
Ja od ogólniaka co jakiś czas np raz na pół roku albo raz na miesiąc mam kłucie w klatce piersiowej i taki straszny ból, on mija po 20 minutach była u lekarza dostałam nervosol i tyle. Lekarz powiedział że nie widzi potrzeby wysyłania mnie do kardiologa ekg mam dobre.

Do góry