Noto ja tez tak mialam przez wieksza czesc zycia ze zawsze mnie spuszczali na drzewo az zaslablam i wtedy na INK kardiologicznym tydzien lezalam. Teraz na kazdym ekg widac ze mam wade i 3 razy w sercu grzebali. Nawet przestalam leki brac bo wcale nie bylo lepiej.
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
KasikP tez mam tak czasem ze mam bol w klatce piersiowej, nie jest to co dziennie ale jest.... na ekg wychodzi mi powiekszony puls, mialam robione echo ktore wyszlo dobrze oraz holtera gdzie wykazaly w ciagu doby najwiekszy puls to 167 a najmniejeszy 56 o 3 w nocy.... musialabym sprawdzic co jeszcze tam pisalo:-)
Matko, dziewczyny, jak tak piszecie to się o Was martwię...
Ja odkąd mam @ mam problemy z niedokrwistością, ale potem nie dawały o sobie znać, tylko mdlałam na każdym kroku, a teraz na badaniu znowu wyszły nieprawidłowości i te zawroty głowy... 
Książę o 19:00 kończy pracę dopiero

Książę o 19:00 kończy pracę dopiero

KasikP
Fanka BB :)
Ból jest masakryczny do tego dziwny posmak w ustach i na pewno mam powiększony puls ale nigdy mi tego nikt nie badał dobra koniec tematu bo mnie chwyci a dawno nie miałam

Cyntia85
Kasik - mnie lekarz kardiolog polecał szklankę soku pomidorowego i jednego banana dziennie (bo mają potas), a w ataku tachykardii szklanka wody na raz wypita.
Dzisiaj to mnie mój P. z równowagi wyprowadził. Nagle to on musi zająć się domem, czyli tak naprawdę myje naczynia (czasem co 2 dni) i robi zakupy i już Panicz ma focha i demonstruje na mnie nerwy.
Dzisiaj to mnie mój P. z równowagi wyprowadził. Nagle to on musi zająć się domem, czyli tak naprawdę myje naczynia (czasem co 2 dni) i robi zakupy i już Panicz ma focha i demonstruje na mnie nerwy.
KasikP
Cyntia zastosuje może pomoże;-)
Ojj Ci Panowie lecą ostatnio po bandzie:-)
Mój Mi jest chory znaczy się od 3 dni boli go ramie więc jest grzeczny i potulny bo boli:-)
Ojj Ci Panowie lecą ostatnio po bandzie:-)
Mój Mi jest chory znaczy się od 3 dni boli go ramie więc jest grzeczny i potulny bo boli:-)
Kasik wrzucę jakoś na dniach, taką kupiliśmy Narożnik Perugia — Agata Meble
SSMama daj znać jak rozmowa z Księciuniem
Mychunia cieszę się że prowadzisz takiego bloga, bo nie raz brakuje mi pomysłów na obiad
a to i ja Wam podrzucę mojego bloga, lubię robić tel zdjęcia i pomyślałam że będę je wrzucać do netu. Uwielbiam zdjęcia typu "zatrzymać chwilę" i stale staram się ją uchwycić
Fotoblog imagini w Photoblog.pl
piszecie o tym chorych serduchach, ech tu się nie wyłamię, moje też niedomaga czasem...
SSMama daj znać jak rozmowa z Księciuniem
Mychunia cieszę się że prowadzisz takiego bloga, bo nie raz brakuje mi pomysłów na obiad
a to i ja Wam podrzucę mojego bloga, lubię robić tel zdjęcia i pomyślałam że będę je wrzucać do netu. Uwielbiam zdjęcia typu "zatrzymać chwilę" i stale staram się ją uchwycić
Fotoblog imagini w Photoblog.pl
piszecie o tym chorych serduchach, ech tu się nie wyłamię, moje też niedomaga czasem...
reklama