reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Noto ja tez tak mialam przez wieksza czesc zycia ze zawsze mnie spuszczali na drzewo az zaslablam i wtedy na INK kardiologicznym tydzien lezalam. Teraz na kazdym ekg widac ze mam wade i 3 razy w sercu grzebali. Nawet przestalam leki brac bo wcale nie bylo lepiej.

reklama
KasikP tez mam tak czasem ze mam bol w klatce piersiowej, nie jest to co dziennie ale jest.... na ekg wychodzi mi powiekszony puls, mialam robione echo ktore wyszlo dobrze oraz holtera gdzie wykazaly w ciagu doby najwiekszy puls to 167 a najmniejeszy 56 o 3 w nocy.... musialabym sprawdzic co jeszcze tam pisalo:-)

Matko, dziewczyny, jak tak piszecie to się o Was martwię... :no: Ja odkąd mam @ mam problemy z niedokrwistością, ale potem nie dawały o sobie znać, tylko mdlałam na każdym kroku, a teraz na badaniu znowu wyszły nieprawidłowości i te zawroty głowy... :cool:

Książę o 19:00 kończy pracę dopiero :-p

Kasik - mnie lekarz kardiolog polecał szklankę soku pomidorowego i jednego banana dziennie (bo mają potas), a w ataku tachykardii szklanka wody na raz wypita.

Dzisiaj to mnie mój P. z równowagi wyprowadził. Nagle to on musi zająć się domem, czyli tak naprawdę myje naczynia (czasem co 2 dni) i robi zakupy i już Panicz ma focha i demonstruje na mnie nerwy.

Kasik wrzucę jakoś na dniach, taką kupiliśmy Narożnik Perugia — Agata Meble

SSMama daj znać jak rozmowa z Księciuniem ;)

Mychunia cieszę się że prowadzisz takiego bloga, bo nie raz brakuje mi pomysłów na obiad :D

a to i ja Wam podrzucę mojego bloga, lubię robić tel zdjęcia i pomyślałam że będę je wrzucać do netu. Uwielbiam zdjęcia typu "zatrzymać chwilę" i stale staram się ją uchwycić :)
Fotoblog imagini w Photoblog.pl

piszecie o tym chorych serduchach, ech tu się nie wyłamię, moje też niedomaga czasem...

reklama
Do góry