reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś, Olusia- dziękuje, że pytacie. Ja strasznie podle się dzisiaj czuje. Nie wiem skąd taki nastrój mam.
Nawet nie mam siły dzisiaj odpisać każdej z Was z osobna- przepraszam.

reklama
Anula kochana co się dzieje? wszystko w porządku ?? Buziaczek

Widzę, że jutro masz monitoring ciekawe jaki pęcherzyk już masz :)

Maluś- dziękuje Kochana.

AsiaSzw- Nic się nie stało, nie wiem skąd się takie coś do mnie przyplątało, ale strasznie zdołowało. Nawet nie chce mi się myslec o tym pęcherzyku. Jade tylko na ten monitoring, aby wykluczyć jakies powikłania po stymulacji lekiem. Totalny brak wiary, ze kiedykolwiek uda mi się zajść w ciaze. Przez prawie 2 lata się nie udaje, to dlaczego niby teraz ma się udać... Łzy same ciekną po policzku...

Eh Aniu :( nie smutaj proszę. Może nie warto się załamywać chociaż wiem, że łatwo się mówi, ale nie zniechęcaj się i może ten cykl tak na spokojnie bez spinki co...może będzie łatwiej.
Mój lekarz ten endo powiedział mi ostatnio na wizycie, że sex prokreacyjny nie powinien się odbywać w łóżku tylko byle gdzie i powinien być inicjowany przez mężczyznę, powinien być także szybkim numerkiem aby kobieta nie zdążyła pomyśleć o tym, że on robi jej dziecko. No i nie uwierzysz, on też zalecił wino :)

Aneczko tylko proszę nie płakuniaj kochana. Bóg wie, że jesteście kochanymi ludźmi i na pewno obdaruje was dzidziusiem tylko może chce zrobić wam niespodziankę, ale nie może no bo jak skoro wyczekujesz.

Asiu- dlatego tak mocno Wam kibicuje i w Was pokładam wszelkie nadzieje, bo wiem, ze ja nie zaznam tego szczęścia, jakim jest być mama.

reklama
Asiu- taka prawda. Prawie 2 lata mi się nie udaje zajść w ciążę, to dlaczego teraz niby miałoby się udać...

Do góry