reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczynki, właśnie wyszłam ze szpitala :) Serduszko już jest, stresu się najadłam strasznie, plamienie ustało ale muszę leżeć, później więcej napiszę, buziaki

Iwo, dziękuje że o mnie pytasz :)

reklama
mychunia z sosem bolognese i mięsem mielonym
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
to MNIAM MNIAM !!:tak:

jołasia KURUJ SIE....

agniecha83 gratulacje serduszka... :-)

Ja tez uwielbiam placki ziemniaczane tylko niestety jestem jak francuski piesek nie moge jest tlustego bo ciazy mi na zoladku :-(

Ahhh Aska ja normalnie oszaleje .. tez chyba zbyt wielkie nadzieje pokladalam w tym cyklu :(
ja dzisiaj w nocy tez mialam bool i to taki ze ryczalam z bolu .. nie moglam sie nawet przewrocic bo sie nasilal ;/
dzisiaj rano test negatywny i to juz ostatni w tym miesiacu bo to mnie jeszcze bardziej przytlacza ...
temperatura nie wiem jaka bo mi P. posial gdzies termometr i do teraz go nie znalazlam :wściekła/y:
teraz w porownaniu do nocy tylko leciutko kluje w podbrzurzu :)

jutro ide zobaczyc co to za robota i tez sie mocno stresuje tym bo ja niemieckiego - ni w zab .. ten gosc niby mowil P. ze pelno polakow tam pracuje i jezyk nie jest wymagany no ale ... jutro sie wszystko okaze .. moze jakis polak tam jest wlasnie taki zeby sie mogl z polkami dogadac .. jak nie i bede czula sie jak idiotka i nie bede nic rozumiala to tam nie pojde ..
ahhh za pozno sie dowiedzialam ze P. wyjezdza do niemiec tak to skupilabym sie na niemieckim . Dowiedzielismy sie w pazdzierniku w listopadzie wyjechal a ja wtedy mialam pol roku do maturry i nie bylo czasu ... a w domu to sie nie potrafie sama uczyc ..
a na kurs niemieckiego to chce za wlasne pieniadze isc a nie obarczac P. kosztami .. bo jak sie dowiadywalam od znajomych to taki kurs okolo 400 euro miesiecznie .. a jak on sam pracuje to nie chce za jego pieniadze + chcemy na samochod sobie odlozyc bo nasz to juz gruchot :D i jakas praca mi by sie przydala nawet dlatego zeby nie sfiksowac w domu ..
Przemek wychodzi o 6.30 i wraca o 19 a ja sama lapie takie doly w domu ze szok ..
Jak sprzatalam w tym hotelu 2 miesiace 3 razy w tygodniu to bylo zupelnie inaczej .. bo wychodzilam do ludzi i sprzatalam tam z kumpela .. a tak to nawet tej pracy P. zazdroszcze bo chociaz gdzies wylazi .. :dry:

reklama
Do góry