reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo : dziś 5 dpt
Olusia : racja chce zrobić w piętek bete 7dpt bo w sobote to śmieszne wesele mam :tak: może i za wczęsnie niewiem , ale przy 2 podanych zarodkach może coś wyjdzie ehh dla pewności powtórze w pon .

reklama
Iwo, tak ale nie od wszystkich, a co? :)

Mychunia, hehe fajne połączenie :p Fasolowa + Spaghetti :D Ja raczej jedno, albo drugie bym zjadła, bo dla mnie za ciężko by było na żołądek :)

Olusia, ja rosołek miałam wczoraj, ale zostało trochę, to zrobiłam pomidorówkę, a dziewczynki tak się zajadały, że aż uszy się trzęsły :D Ja też się objadłam i nie mam sił stać, to się położyłam. Dobrze, że mam laptopa, bo ciężko było by pisać z Wami :p Risotto nigdy nie jadłam :) Do czego podobne jest? Ma tam beszamel?

Malusiolka wiesz co ja rizotto robie po swojemu, a moj m tez inaczej.... ja robie z papryka i kielbasa najlepiej tucholska i ser zolty parzeman najlpiej, a moj robi z warzywami... wiec tez dobre jest ale troche inne... ale mozna robic z miesem i pieczarkami jeszcze... kto jak to lubi...

Cieszymy sie ze sa swirki na swiecie... :tak: tez mam poczucie humorku i dobrze mi z tym...

lalka trzymam kciuki za wysoka bete...

Nie będę gorsza :) na obiad wciągnęłam sałatkę z serem pleśniowym, suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi. Na deser 3 bit. Dogodzilam sobie :)

Olusia pewnie Wam ciężko było jak był w woju... Mi nie chodziło tyle o rozłąkę bo wiedziałam że to byśmy przetrwali, ale mój Tato niestety zbyt ubrzydził mi mundur i mam w sobie straszną blokadę, żeby facet nie wiem jak był kochany a w mundurze to zostawię...

Magdalenka będzie dobrze :* z Fasolką na pewno wszystko ok :)

Lalka ale jestem ciekawa Twojej bety :D

u mnie dziś będzie kiełbaska na gorąco, jak wczoraj G nie zjadł :-)

SSMama to zdjęcie na fb to specjalnie dla Malusi żeby Cię zobaczyła? :p

Blair87 powiem tak ja gorzej przezywalam niz on.. potem jak przyjechal po przysiedze to byl tylko jeden temat, a mi bylo cholernie przykro... normalnie mialam dosc sluchania o jednym i tym samym i tym sposobem zbrzydlo mi to...

SSMama jakie zdjecie na fb? :-)

reklama
Do góry