Ah, Wy dziwne jesteście - nie ma nic fajnego w lotniskach

Malusiolka, Hydrex Pink i Bobo Test, na drugim wyszło już wyraźnie, na pierwszym gorzej ;-) Co do męża to zawsze wychodzi z domu po kłótni, ale potem wraca chwilę później, tym razem było totalnie inaczej. Nie odbierał telefonów, dopiero przed chwilą odebrał i rzucił tylko, że nie może, bo ma spotkanie, po pracy wróci to sobie porozmawiamy. Wiesz, głęboko wierzyłam, że on tego chciał, potem jak już te dwa lata minęły to miałam wrażenie, że już mu ta chandra przechodzi, a teraz ta jego akcja wczorajsza jeszcze bardziej mnie utwierdziła w tym przekonaniu

Też bym chciała jego zachowanie zrozumieć

Wiesz, wszystkie zdjęcia mam grupowe, bo nie jestem stewardessą najwyższej rangi, tj. zazwyczaj tylko one mają te sesje same albo jak latają ciągle z jedną ekipą. Poza tym ostatnie są sprzed 3 lat, także bardzo nieaktualne, bo jak już wspominałam - od kilku już nie pełnię służby

Wybacz. Chyba też mówiłam o tej rozprawie sądowej co ją miałam niedawno, bo ktoś kradł moje zdjęcia z internetu? Wydaje mi się, że wspominałam...
Blair, dokładnie tak było
Chcę sobie od razu teraz przygotować ciuchy na piątek - w co byście się ubrały na egazmin pisemny?