reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mnie sie tez podobaja rozne mudnyry, marynarki wojennej, kapitanow itp.... :-)

SSMama dla mnie tez dziwnie sie zachowal.. my z moim tez sie nie raz kłócimy ale nigdy nikt nie wyszedl z domu i trzasna dzwiami... a tym bardziej zeby nie wrocic na noc do domu i nie dac znaku zycia.. dla mnie to zachowanie bardzo nie odpowiedzialne jest... jak moze tak sie zachowywac? i dopuszczac do tego zebys tak sie martwila... no jakas masakra!!

reklama
Malus no ja wiem ale doslownie wszystko jest w stanie mnie wkurzyc.Bylam wlasnie niedawno na spacerze w sklepie kupilam sobie rybke w buraczkach z ogorkiem konserwowym w majonezie pychorka:tak: a dzis mnie naszlo na pieczarkowa i.......uwaga nie moglam sie powstrzymac golonke haha :-D
Tez zdawalam do policji i pozdawalam tylko mojemu ten zawod sie nie podoba :sorry2: twierdzi ze nie dla kobiet i ze nigdy by mnie w domu nie bylo.
A moje marzenie jakie wtedy mialam chcialam pracowac w oddziale antyterrorystycznym :-) czyli potocznie mowiac byc czarnuchem :-D

Ostatnia edycja:
Miałam pracować w więzieniu bo ja jestem po resocjalizacji:-)
Pół roku pracowałam w policyjnej izbie dziecka było superr:-p
ja jestem społecznik..odwaga to tu ma nie wiele wspólnego no ale się nie udało:-(
Aschlee mieszanka wybuchowa ale jedz kochana to co ci smakuje:-)

Starające się: 18 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S,asik 87,SSMama

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02

gabis - @12.02

A jak z Wami dziewczynki?

Luty
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
Olusia7982 - @1.03
ana0808 - @3.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna

No prosze podziw dla was laseczki.... :tak: moja kolezanka tez jest po resocjalizacji i tez chciala pracowac w wiezieniu ale nie ma niestety pracy... :-( no ale zobaczymy... moze sie uda.. a oddzial antyterrorystyczny to chyba musi byc ciekawe...

reklama
Do góry