reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair He he to by była niespodzianka co :-) ale na testowanie jest zdecydowanie za wcześnie bo nie dawno ciotke pogoniłam kijem :D
Maluś pewnie masz racje gdybym zaszła szybko bym zmieniła zdanie ;)
Ewelinka my tak samo się zabezpieczamy jedynie przy tabletkach które brałam stosunek był do samego końca ale one one okazały się za słabe

reklama
A ja mialam wkladke domaciczna. Mega wygoda ;-) i na pewno do tej metody wroce jesli bedzie potrzeba.

Blair ;-) oh ty uparciuszku.

Ewelinka kciukasy za prace. A co to za firma?

Asia, mi lekarz po poronieniu zaproponował Wkładkę domaciczną, ale zrezygnowałam, bo nie mam do niej przekonania. Tabletki brałam przez kilka lat i po urodzenia młodszej córki jak brałam tabletki nie miałam ochoty w ogóle na seks, po odstawieniu od razu ochota wróciła :)

Karolina - może zdarzyć sie tzw plamienie okołoowulacyjne (już parę dni przed lub w trakcie owulacji). Jesteś w 12 dc, więc to jest bardziej prawdopodobne.
Może ono wystąpić z jajnika, bo pęcherzyk rośnie, a jajnik jest bardzo ukrwiony i taki 2 cm pęcherzyk gdzieś go może podrażnić. Albo z powodu normalnego w trakcie owulacji wahania hormonów. Ja miewałam takie plamienia śródcykliczne parę razy w roku.
Może lepiej dziś porozmawiać i dziś jeszcze zadziałać :-D Albo tak go upij, że nie będzie wiedział co robi ;-) Żartuję, hihi.

Karola mi się pomyliło że jesteś 12dni po owu, nie wiem czemu... no to faktycznie wygląda na okołoowulacyjne plamienie, kiedyś tak miałam i lekarz powiedział że jak jest plamienie to w tym dniu jest owu...

Asiu oj tam oj tam ;P

SSMama gdzie jesteś????????? jak sytuacja z Mężem?

Anula1988 powiem tobie ze tez kiedys wolalam sie uczyc po nocach niz w dzien ale pozniej mi sie to zmienilo.. zasypialam nad notatkami, no chyba ze byl to ciekawy przedmiot a nie jakies badziewie.... :tak:
Malusiolka no widzisz faktycznie nie napisalam tego.... jednak mam skleroze... pierw pamietalam a potem mi umknelo....:happy2: dostalam @ wiec przepisz mnie prosze na 1 marzec....
ewelinka_shn trzymam kciuki za nowy pierwszy dzien.... :-)
karolina859 to teraz trzymam kciuki za 2 kreseczki....;-) na spokojnie sobie porozmawiacie a nie w biegu....

Gochson - to rzeczywiście długo trzeba czekać na wyniki. &&&&&& by były pomyślne.

Malusiolka - :-*

Karola- jestem pewna że twój Emek się zgodzi :)

Hehe u mnie w tym cyklu słowo ciąża nie padło ani razu.
Może myśli że się nie staramy......

Iwo hi hi ja tez mam taki plan na mojego spinacza w kokejnym cyklu ;-)

Malus ja bylam bardzo zadowolona 4 lata mialam spokoj i co wazne brak jakichkolwiek dolegliwosci.

reklama
Nie, nie dzwonił, ale dzwoniłam do naszego znajomego, co z nim pracuje i mi powiedział, że w pracy jest...

Anula, ja też mam w piątek egazmin! :-D Z tym, że językowy :-) Zalatany dzień, egzamin i dwóch lekarzy, będę trzymać kciuki ;-)

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za gratulacje :-p

Malusiolka, ja do LUX MEDu chodzę, on jest praktycznie wszędzie, a ten najbliższy to dwa budynki dalej :-p Poza tym przesyłają wyniki na bieżąco na maila, więc nawet nie trzeba tam iść. Mówiąc o, idę sprawdzić resztę wyników ;-)
Co do męża to poznaliśmy się jak on wyjechał na wakacje do Dubaju, tak jakoś oprowadziłam go po mieście i on wyjechał z "pobierzmy się" :-D Oczywiście, wcześniej była jakaś chemia i inne pierdoły, a ja się zgodziłam. On nie chciał ze mną zamieszkać w ZEA, więc się spowrotem do PL przeprowadziłam :sorry2:

watpliwosci, ja też miałam plamienie wtedy, kiedy @ powinnam mieć, nie martw się ;-) Jeszcze wszystko przed Tobą, no ale to rzeczywiście może być wkurzające jak się czeka i czeka, i się nakręca, a trzeba jeszcze tak długo czekać na wynik :-) Znam to, ale uwierz mi, że nie ma powodów do zmartwień, przynajmniej nie teraz ;-)

iwo, to rzeczywiście przyjemny prezent od losu :-) Może dobra wróżba :-D I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;-)

ewelinka, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy :-)

Aschlee, to masz jeden dzień przede mną! :-D Znaczy, magiczne coś w internecie tak mi wyliczyło, ale tak powinno być :-p A ja marzę, żeby jednak dzidzia urodziła się 12.10, bo to moje urodziny i byłoby po prostu wspaniale :-p Chociaż, ważne, żeby zdrowa była, co tam :-) A nie możesz się jeszcze przespać chwilę, a potem posprzątać? ;-) Nie przemęczaj się.

Blair, wcale Ci się nie dziwię, też bym się sama nie oświadczyła :-p

A mnie dziś wzięło na wspomnienia, wyjęłam album i oglądałam. I tak mi się jakoś tęskno zrobiło, jeszcze jak wam powiedziałam o ZEA to już w ogóle :-p Ah, świruję :sorry2:

Do góry