reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik no właśnie teraz nic nie ma, urodziny w lipcu, rocznica w sierpniu. Myślałam że w walentynki zadziała, ale nie zadziałał...

Asiu ale przynajmniej mamy pierścionki takie jakie chcemy :) znam przypadki że narzeczona była bardzo nieszczęśliwa z wyboru pierścionka przez narzeczonego :p
śpij dobrze :)

Iwo hehe oryginalnie :)

reklama
Moj Maz mi sie oświadczył 5 grudnia bo stwierdził ze w mikołajki to sie można domyśleć ;-) ukleknal a ja...zaczęłam sie śmiać :p tak jakoś ze szczescia i z zaskoczenia. I powiedział: Ewelino czy zechcesz miec mnie Adama za męża? I tu juz się śmiałam i płakałam. Adas potem powiedział ze powiedział tak ze stresu bo nie wiedział co powiedzieć ; p

Blair - jak tylko będziesz miała pozytywny wynik testu zrób badanie progesteronu i dla spokoju powtórz po jakimś tygodniu. To Ci da najpewniejszą odpowiedź. Ja tak zrobiłam, ale i tak dostałam luteinę.
Wtedy mógł być przypadek. No albo organizm wiedział, że z tamtą ciążą coś było nie tak i zablokował ten progesteron, by odrzucić ciążę? Nie dowiesz się już niestety :-(
W następnej ciąży dla spokoju zbadaj sobie progesteron.

Cyntia dziękuję za radę :* zastosuję się :)
Powiem szczerze że jak na uczelni, albo teraz na doktoracie słucham o chorobach genetycznych to stwierdzam że matka natura wie co robi gdy zarodek się nie utrzymuje... Naturalna selekcja, chociaż brzmi to nieładnie i dla nas jest niesamowicie przykre, to jednak jest potrzebne :(

uciekam spać, bo jutro muszę pojechać wcześniej do pracy, żeby wcześniej wyjść i dotrzeć do domku, bo przywożą nam kanapę :D nareszcie będziemy mieli wygodne siedzisko i wielkie :-D
dobranoc :*

Anula1988 ty pracujesz w przychodni? bo juz zapomnialam.. chyba musze sobie cos na skleroze kupic hehe ... ooo widze ze jestes kujonka.... :-)

AsiaSzw kochana narobilas mi smaka na popcorn...jutro sobie zrobie... :-)

SSMama przykro mi ze tak nie fajnie sie zachowal w stosunku do ciebie, tym bardziej ze masz dla niego wspaniala wiadomosc... no coz...

A ja bylam na spotkaniu z kolezankami, bylo super.... :-D

Asiu- coś Ty! Drzemki było dokładnie 30 minut i od tamtej pory pilna nauka :tak: Planuje jeszcze ze 2 h nauki, podobnie jak wczoraj, ok. 1 szłam spać :tak:

Olusia- tak, w przychodni. Naprawde masz chyba sklerozę, bo już tu raz wałkowałyśmy temat pracy... :-)

SSMama - mąż wrócił już? Jak przyjdzie to weź mu jasno powiedz, że przeziębienie nie fałszuje wyniku beta HCG. Jesteś około 7 tygodnia ciąży, więc powinnaś unikać stresu. Nie unoś się. To jest tylko mężczyzna. Niby jest więcej geniuszy-mężczyzn, ale w praktyce przeciętni mężczyźni są jacyś ograniczeni :-p

Blair - mój oświadczył mi się po 3 latach znajomości, ale powiedziałam mu, że ma czas do końca roku. Wiedział, że nie żartuję. Z resztą w momencie oświadczyn P. miał 41 lat. Nie był żadnym Casanovą wcześniej. Po prostu jego wcześniejsze partnerki godziły się na takie czekanie, a mu było bardzo wygodnie tak.
W czerwcu zrobiłam mu z premedytacją małą siarę na rodzinnej imprezie. Jak ktoś przy stole zapytał znowu mnie czy nie myślimy o ślubie, to powiedziałam głośno, że P. mówi, że ma przecież czas :-D
Oświadczył się w piękny sposób. Nie wie tego, ale ja niechcący się dowiedziałam, że to zrobi, a mimo to nie potrafiłam wykrztusić słowa jak się spytał. Byliśmy umówieni (znam jego gust), że jakby co to sama wybiorę sobie pierścionek. Przynajmniej jest idealny, hihi :-p

reklama
Anula, dużo masz jeszcze materiału?

Cytnia, a gdzie tam! Jak polazł tak go nie ma :-/ Nie wiem, już zaczynam się martwić...

Olusia, nie przejmuj się, ja już też nie pamiętam, kto co pisał :p

Do góry