reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee- najnowsze sezon chirurgów leci w każdą środę o 21 na fox'ie :-):-)
ja mam wszystkie sezony po polsku mój mąż mi to jakoś ściągnął jak chcesz zapytam jak:tak::tak:
ewelinka- nowa praca nowe wyzwania nowy etap w życiu;-) może i fasolka się pojawi- życzę ci tego ;-)
magdalenka- beta rewelka oby tak dalej &&&&&:-)
Asiu jak rozmowa z szefową?? mam nadzieje że po Twojej myśli :tak:
SSMama- no właśnie nie oglądałam lost;-) ale od miesiąca mój mąż mnie bardzo zachęca więc się skusze:tak:;-)
brzoskwinka- witaj:-)

Dziewczyny jeszcze szefowej nie ma mam nadzieje ze do 15 przyjedzie. Jestem w stanie zostac dluzej nawet chokernie mi zalezy na tej rozmowie.

Brzoskwinka witaj. Napisz cos o sobie.

KasikP o to super jak moglabys to zapytaj bo ja nie umiem znalezc :sorry:

Nic dziewczyny ja zbieram sie powoli na wizyte...jakos trochu sie stresuje nie wiem czemu.Milego popoludnia:tak:

ja się zwijam do domu, nic mi dziś w pracy nie wyszło :/ to nie był mój dzień... jadę chorować dalej, bo chyba to nie koniec...

Aschlee &&&& za wizytę, żebyś nam pokazała zdjęcie z trzema ślicznymi kropeczkami :D

reklama
Witam się i już mnie nie ma.:-)
Nie tak dawno wróciliśmy z zakupów, chałpa nieposprzątana, obiad nieugotowany , nic, zero:szok:
Zabieram się do pracy, bo inaczej...:-D

Trzymam kciuki za dziewczyny, które się ,wizytują, testują, ...:tak:

Pozdrówka,

Do góry