reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kasik i Aschlee, a nie oglądacie w internecie? Ja wszystkie seriale tak przeleciałam :-D
Kasik, kuś się, kuś, bo warto ;-)

Dziewczęta, co z tymi wyrami - poleciacie IKEĘ czy szukać innej firmy?

dzien dobry dziewczyny :)

ja jutro jade z jakims kolega Przemka Marokanczykiem (o_O) do jakies firmy bo niby moze bedzie mogl mi zalatwic prace przy krojeniu warzyw i owocow :D
suuuper by bylo bo ja w domu kociokwiku dostane :D ale ten gosc mi wyglada na kretacza wiec pewnie nic z tego nie bedzie :p ale sprobowac warto ;d

Ty mi Mychunia powiedz jak dbasz o tego storczyka ?? bo ja jednego zreanimowalam tez byly paczki ale jeden kwiatek sie rozwinal a reszta paczkow uschnela ;/ i gdzie je trzymasz ???

jednak w sprawie pracy dopiero w piatek bo ten gosc nie mowi w ogole po angielsku a ja praktycznie wcale po niemiecku wiec przemek w pracy wezmie dzien wolny i pojedzie z nami w piatek .. troche sie boje tego goscia i wole zeby P. ze mna tam byl :p

na poprawę humoru Moje małe hobby: Muffinki z nutellą :-D

watpliwosci moje storczyki stoją na parapecie od północnej strony, raz w tygodniu zalewam je na 20 min to całe moje dbanie :-D musisz też zwrócić uwagę na korzenie czy są zielone. Czasem warto podciąć te co uschły lub zgniły, aby zrobić miejsce nowym korzonkom. W jednym mi ziemia zaczęła pleśnieć to ją całą wymieniłam, a korzenie obcięłam do zera. W wolnej chwili zrobię zdjęcie i wrzucę na bloga co z tego wynikło :-D

lalka jak się czujesz?
SSMama wiem, że tak można ale chirurgów oglądałam 10 lat temu pierwsze sezony wtedy nie było tego w necie;-)
Nowego sezonu po polsku tez nie ma w necie
I nie chce odbierać mężowi frajdy bo on ściąga je specjalnie dla mnie :tak:.
Zabieram się za lostów w najbliższym czasie skusiłyście mnie :-)
Asiu oby wszystko poszło po twojej myśli &&&&;-)
mychunia- ale ty kusisz takie pyszności:rofl2:...a ja na diecie jestem..i nie mogę:no::no:
ale przepis już zapisuje zrobię kiedyśśś

Ostatnia edycja:
Hejo Dziewczynki! Ja po pracy... i zaraz do nauki. Dobrze, że mam obiad od wczoraj i nie musze gotować.

Asiu- kobietooo! Co za wykres! :szok: Ty się oszczędzaj, bo na BANK jesteś w ciąży Kochana! :laugh2: Dziękuje za sugestie z szyjka. Dzisiaj zbadałam ja na siedząco i pierwszy raz w życiu w końcu poczułam, gdzie jest jej yyykkhhh... otwór, hihi :laugh2: Dzięki jeszcze raz!

Ssmama
- jej, ale w Twoim wykresie są ciągłe wahania temperatur! Zawsze tak masz?

Maluś- na pewno emocje związane z egzaminem dają o sobie znać, musisz to przetrwać. :tak:

Mychunia- ja to nawet nie wchodzę w ten Twój link. Wystarczyło mi, ze przeczytałam "nutella", a dałam sobie zakaz słodyczy, więc nie mogę wejść, zeby tylko niepotrzebnie podrazniac podniebienie na takie łakocie :laugh2: Muszę schudnąć, bo jestem gruba i już mnie to wkurza :angry::wściekła/y:

Aschlee- czekamy na wieści! :tak:

Bezdzietna-
przebadajcie się porządnie. Chociaż z kolei my się oboje cali przebadaliśmy i nic nie wyszlo (jedynie ponad rok temu wyszła delikatna niedoczynność tarczycy, która już po miesiącu unormowałam), wiec dalej jesteśmy w kropce. Gdyby się cos znalazło byłoby łatwiej, bo byłby punkt zaczepienia, co trzeba naprawić i wówczas może by się udało. :eek:

reklama
Do góry