reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Tak robiłam nawet o tym tu pisałam tsh 2,26 norma 0,30- 35,00
prolaktyna przed owu 17,13 norma 5-35 chcę to jeszcze raz zrobić po owu tylko muszę na nią poczekać

reklama
Starające się: 19+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
AsiaSz - @21.02
SSMama - @22.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
ana0808 - @3.03
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna

Bezdzietna, a może Ty miałabyś ochotę przyjechać nad morze na parę dni? Nabrać trochę dystansu do tego, pospacerować brzegiem morza, zrobimy meetting z Anulką i Ewelinką. Zapraszam Cię serdecznie. Nie smutaj przytulam Cie mocno tak!!!

Bezdzietna, przede wszystkim zrób badania, bo to podstawa. Będziesz wiedziała na czym stoisz.

Ja teraz planuję cykl z testami owu, usg pod kątem obserwacji cyklu. Myslałam żeby też zrobić kilka hormonów. Jakie zalecacie i kiedy Prolaktyna, progesteron, tsh wyłudzę jutro z rana od rodzinnego skierowanie by coś zaoszczędzić. Co jeszcze i kiedy?

Jołasia od 1-5 dc LH, Estradiol, FSH, potem 7 dpo Progesteron, prolaktyna, A Tsh obojętnie kiedy. Widzę, że masz 6dc dziś to w tym cylku zrob TSH PRL PRO według rozpiski, a reszte w kolejnym cyklu

Ostatnia edycja:
Zapraszam nad morze :-)
Szef to palant i buc!
Moze gin w czwartek mi powie ze nie da mi nic na wywołanie bo okres sam sie wywola za 9 miesiecy hihi

reklama
Do góry