reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dotarłam do domku, zahaczając o Agata Meble :cool2: no i oczywiście nie mogłam się oprzeć promocjom i nakupiłam pierdółek do domu :)

teraz czekam na cynk od G że wychodzi z pracy to zrobię pyszny [mam nadzieję] obiadek, bo znalazłam fajny przepis :)

Bezdzietna mam nadzieję że Wam to pomoże i zostaniecie szybko rodzicami :)

Wątpliwości &&&&& za pracę

Jeśli chodzi o seriale to ja mam dwie miłości: Sex w wielkim mieście i Przyjaciół :)

reklama
Kasikp : a w sumie ok zero objawów na taki wczesnym etatie wciaz sie martwie ale coś czuje że to nie tym razem :( z nudów mierze sobie temp rano tak dla siebie haha chodz wcale a wcale sie tym nie sugeruje

mychunia, "poprawę humoru" - wiesz co?! :confused2: Tylko przypomniałaś mi jaki ze mnie głodomór :-D:tak:

wątpliwości, oby się udało ;-)

Aschlee, właśnie, jak tam? Spowiadaj się! :-D

Anula, są, są... Zawsze odkąd mam nieregularne cykle, poza tym w tym miesiącu dwa razy chora byłam :eek:

Blair, zaliczone :zawstydzona/y: obydwa ;-)

Kuzwa jakie korki u nas. Masakra. Dziewczyny brzuch mnie boli masakrycznie normalnie no-spe wezme w domu bo umre. To na @ eh no coz. Jade po wyniki.

Anulka gratulacje ;-) za szyjke hihi

Aschlee co z toba zaczynam sie denerwowac

Asiu- to nie na @, tylko fasolka się ugaszcza w Twoim endometrium, hihi :laugh2:

Blair- a co masz za fajny przepis? Ale już podaj! :sorry:

reklama
SSmama- wooow! Łóżko super! Ja mam wiele mebli z IKEA, ale akurat sypialni nie. Ale cała kuchnia jest z IKEI i jestem zachwycona jakością wykonania i funkcjonowania.

Do góry