reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
LH, Estradiol, FSH, to to wiem co i jak, już badałam. Wyszła lekka niedomoga całka żółtego.

Kasik, obejrzałam pierwsze dwa odcinki i się znudziłam... Dla mnie zbyt "typowo amerykańskie". Natomiast "Chirurgów" i "Dwóch i pół" oglądam ;-) Oglądałaś "Lost"?

Aschlee, ja właśnie ściągnęłam sobie i zaczynam czytać :tak: A serial oglądałaś? Podobny do książki? Właśnie, ja już za Wami nie nadążam, są te trojaczki? :-p Ach, Niemcy... Uwielbiam ten kraj, kiedyś Cię odwiedzę :-p

magdalenka, trzymam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym stanie! :-D

A mnie się ovu samo nie aktualizuje na suwaczku :-( Była kiedyś dyskusja o IKEI, dziewczyny, łóżka też stamtąd macie? Polecacie? Bo moje się zawaliło :zawstydzona/y::eek:
Oh, naleśniki! Nie wiem, która pisała, ale narobiłaś mi smaka :crazy: A ja mam lasagnę dzisiaj :-D

Malusiolka, dzięki ;-) Teraz mówi 28., ale nie przenoś, bo się wkurzam na ten wykres. Pożyjemy, zobaczymy ;-) Nie stresuj się egzaminem, będzie dobrze! :-) Ja się stresujesz to to zjada Twoją wiedzę, wtedy będzie źle, także o tym nie myśl ;-) Ja pisałam egzamin językowy i tak się zestresowałam, że się jąkałam na części ustnej i musiałam powtarzać kilka tygodni później, bo inaczej bym go nie zdała :zawstydzona/y:

Bezdzietna, no coś ty?! :szok: Nie poddawaj się, dziewczyno! Ja od ponad dwóch lat się staram, niczego u nas nie zdiagnozowali, a nadziei nie tracimy! Nie można się poddawać, doskonale rozumiem, że masz wątpliwości, ale nie daj się im! :no: Zaciskam kciukasy, dziewczyno, staraj się o dzieciaczka, jak coś zdiagnozują to Ci pomogą, w końcu zajdziesz i będziesz z siebie dumna, że nie dałaś się wątpliwościom! :tak: Obiecuję Ci to, kochana ;-) Szanuję Twoją decyzję, ale radzę Ci ją jeszcze przemyśleć. Zrelaksuj się, nie myśl o dzieciach, badaniach, problemach, da Ci to nową siłę i na pewno jak już wrócisz do życia, to będziesz miała pełno nowej energii na starania :tak: A myślałaś o tym, co się stanie jak nic nie wyjdzie na badaniach? Poddasz się? :no:

Ostatnia edycja:
SSMama niestety serialu nie ogladalam wiec nie wiem:no: a jak chodzi o trojaczki to nowych info nie bylo bo bylam tylko na jednej wizycie dopiero dzis mam 2;-)

Ostatnia edycja:
SSmama uwierz mi że wyjdzie jestem w stu procentach pewna że mamy problem. Trzy lata starań jakieś leki na poprawę jakości nasienia i nic musi być coś nie tak

Aschlee trzymam kciuki za trzy sztuki!

Bezdzietna może nie powinnam doradzać bo ja początkująca jestem, ale widzę co się dzieje u moich znajomych, u rodziny. Może to faktycznie dobry pomysł, może na trochę odpuścić, zająć się czymś innym, oczywiście nie stosować antykoncepcji, le nie liczyć dni, nie mierzyć temp, odpuścić sobie chwilowo forum, bo może tu jest blokada psychiczna?
Szczerze? wszyscy znajomi którzy starali się o dziecko kilka lat, jedni nawet ok 10, to dopiero gdy odpuścili udawało się! czasem oderwanie się to była nowa praca, hobby, adopcja dziecka.
Wierzę że i Wam się uda!!!

reklama
Do góry