reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee jeszcze sie kiedys zdziwisz jak ze spiworami wpadniemy w kilka matek z dzieciakami.

Bezdzietna. Przykro mi bardzo :-( jednak uwazam ze dobra decyzje podjelas. Przede wszystkim zrobcie badania. Zacznij od hormonow od razu juz teraz i wysli meza ba badanie nasienia to juz z jakimis wynikami pojdziesz na pierwsza wizyte zeby kasy i czasu nie tracic. Nie miej zludzen za wszystko i tak bedziesz placic. Trzymam kciuki za was batdzo mocno i niewaz sie od nas odejsc. Bedziemy tu cie mocno wspierac i kibicowac waszym wizytom u doktorkow.

reklama
Bezdzietna kochana nie poddawaj sie!!!!! Tak jak magdalenka mowi czesto jest tak ze jak para przestaje intensywnie myslec to akurat pojawiaja sie dwie kreseczki...Wiem ze to trudne w momencie jak dostaje sie @ na ktora sie nie czekalo...ale dasz rade i tylko patrzec jak bedziesz szczesliwa Mamusia.Glowa do gory.Wszystko bedzie dobrze:tak:badan nie zaszkodzi zrobic a wrecz bedziesz miala pewnosc ze wszystko jest w porzadku...Ale nie mysl nawet o odejsciu od nas :no:
AsiaSzw ja nie mam nic przeciwko...bedziemy sie bawic z dzieciakami a jak pojda spac to urzadzimy sobie babski wieczorek...alez by bylo wesolo:tak:

Ostatnia edycja:
Magdalena Myślę że to nie przejdzie wogóle przestaję sie starać. Naprawde mam dosyć płaczu rozczarowań nadziejii po co mi to tylko nie potrzebnie się denerwuję przez to. Będziemy się leczyć będzie sens w staraniach teraz to wogólę nie widzę sensu

Mąż hormony zrobił czekamy za wynikiem nasienie zrobił w zeszłym roku po moich wielkich namowach. Ja hormony zrobiłam latem dzisiaj zrobiłam toxo, cytomelagię czy jakoś tak, morfologię. Mąż musi zrobić jeszcze raz nasienie rozszerzone nie wiem co to takie zalecenie po pierwszej wizycie w Poznaniu. Jeśli macie jakieś sugestie co jeszcze możemy zrobić przed wizytą w klinice to piszcie

Ostatnia edycja:
Bezdzietna - mam nadzieję że niedługo do nas wrócisz. Zróbcie badania. Grunt to trafić na dobrego lekarza który nie będzie niczego bagatelizować.

Asia- kochana tescik zakupiony? Do pediatry idziemy.

Ewelina- moja przyjaciółka miała identyczną sytuację. Dla mnie niewyobrażalna no ale w takim państwie żyjemy i takie praktyki są często spotykane :(

Bezdzietna, a czy ty kochaniutka kiedykolwiek od zaczęcia staranek zrobiłaś jakiekolwiek badania ? TSH ? PRL ?
Jeśli nie to się nie załamuj tak na dobre, tylko zapierniczaj do laba, bo to decyduje o waszym poczęciu w głównej mierze. Otrzyj gile z nocha i do dzieła. Zanim będziesz miała wizyte w klinice niepłodności to zdążysz już mieć jakieś wyniki, a ba może się okazać ze zwykły endokrynolog załatwi sprawę! Do dzieła kobieto bo kopa w dupę zasadzę!!! Jeśli potrzebujesz towarzystwa dawaj termin biorę urlop wsiadam i jadę do ciebie. No!

Ja się rozpisałam , a ty tu już coś wrzuciłam Koniecznie TSH i Prolaktyna

Iwo mam testy ale nie bede testować. Przewidywana @ jest w piętek, jak nie przyjdzie to ewentualnie w sobotę zrobię, ale naprawdę nie nastawiam się

Ostatnia edycja:
Tak robiliśmy już nasienie i hormony. Wynik nasienia nie ma tragedii ale super też nie jest. Mój mąż to nie stety typ uparty jak osioł i stwierdził że weźmi l karnitynę i koenzym to mu zapisał androlog w klinicę to będzie git palenie zamieniłna e palenie. Morfologia krwi u niego też jest nie bardzo zobaczymy jak hormony u niego wyjdą. Tsh mamy w normie

Asiu zapraszam serdecznie do mnie na herbatę albo czekoladkę na gorąco. Mam strasznego doła naprawdę myślałam że się w tym miesiącu udało

reklama
Bezdzietna, przykro mi <przytul> Kochana, nie wyrzucę Ciebie z listy tylko przeniosę do poczekalni. Mam nadzieje, że poczekalnia da Ci szczęście i zobaczysz swoje upragnione dwie kreseczki :*

Ewelinka, po prostu cham i nic więcej z Twojego szefa. Nie można być tak bezdusznym ;/

Aschlee, może kiedyś będę przejeżdżać przez Niemcy, to zawitam do Ciebie :*

Do góry