reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
hej hej :)

Ja dziś w końcu w pracy chociaż dostałam opierdziel że powinnam w domu siedzieć i się leczyć, ale przyjechałam bo się lepiej czuję a robota jest do zrobienia.

Aschlee &&&&&& za wizytę, czekam na relację :D

Magdalenka beta ładnie rośnie to może być tylko dobrze albo bardzo dobrze :)

Ewelinka pracowity tydzień :) zawsze jak kończy się pewien etap w życiu to jest smutno

Witam w te piękne przedpołudnie.
Oj coś mnie się forum zacina i nie mogę poczytać coście Kobitki naskrobały.
Jakaś zaciążona może?

Ja troszkę chorowita. Jutro do lekarza, bo smaram i cały czas mi po gardle coś spływa pomimo że pije cały czas syrop wykrztuśny. Zaczęło mnie do tego bardzo boleć uch i gardło. Na szczęście gorączki nie mam.

Dzień zaczęłam od leniwego siedzenia na pościeli. Tak to jest jak czeławiek chorowity i da raboty musieć zasówać :-D
Więc dziś jak wizja przedemną dwóch dni wolnych to i nic się nie chce a zarazem wielkie plany. Później spacerek z pieskiem, który to poszedł w długą na pola a że myśliwski, postawy węszące przybrał to i go w zaroślach nie widziałam. Nadarłam moje bolące gardło za nim chyba z 5 min a on zadowolony wyłonił się z nikąd. Później zakupy na allegro, testy owu zakupione, torebka, korzeń maca w tabletkach dla męża, ponoć dobry na płodność libido. Zaraz makijaż, do miasta autkiem, będe robić pączki serowe. Może sobie coś kupię takiego już pod wiosnę. Mam chętkę na tunikę zapinaną z dżinsu.
Miłego poniedziałku.

Malusiolka brakuje mi Polski...nie jest mi tu zle ale jednak to nie to samo. Jeszcze mieszkam w takim regionie ze malo Polakow...zreszta raz poznalam znajomych ale Polak Polakowi nie pomoze za granica niestaty...nie oceniam wszystkich ale w wiekszosci niestety tak jest.Zaluje ze nie ma tutaj jakiejs Mamy z naszego forum zawsze to razniej by bylo.
Ja tez chcialabym poznac Ciebie na zywo :*
i inne forumowe Mamuski i staraczki rowniez...to jest niesamowite ale dajecie duuuuzo wsparcia wtedy kiedy trzeba i mase energii....za to na prawde jestem Wam bardzo wdzieczna:tak:
Gdyby ktoras miala ochote na zwiedzanie Niemiec to zapraszam serdecznie;-)u mnie drzwi zawsze otwarte:tak:

Ostatnia edycja:
Cześ dziewuszki.

Maluś ja rzucam starania o dziecko. Wię albo mnie wyrzuć z listy albo do poczekalni nie wiem zrób jak uważasz. Dopuki nie jesteśmy porządnie zdiagnozowani i się nie leczymy nie chcę sie starać mam dosyć:-(

Bezdzietna nie poddawaj sie!!! Starajcie sie sle bez starania tzn zeby nic na sile nie bylo a czesto jest tak ze wtedy sie cos odblokuje i dwie krreski na tescie &&&&&

reklama
Gdybyście widziały jak przed chwilą zgrabnie tańcowałam przy szafce z kubkami jak jeden za drugim zaczeły z niej wypadać. Nie wiem dlaczego, czy zahaczyłam o któryś ale złapałam wszystkie tzn 5 szt.

Do góry