reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej Kochane ja nie mam zadnych planów na walentynki. ..
Dzis zadzwonili do mnie z tej firmy co bylam na rozmowie i w środę mam isc na dzień probny :-)
Mam cicha nadzieje ze dlugo tam nie poptacuje bo pojawi sie moja Ukochana fasolka a ze praca nerwowa to postanowiłam od razu dbac i sie oszczędzać :-)

Teraz wracam z pracy i naszla mnie ochota na kebaba moze Asiu przez Ciebie bo o nim pisalas ; p
Wiec jade po dwa ; D zjemy z Adasiem :) a co ! :-D czasem mozna sobie pozwolic :-)

Ewelinka, najlepszy kebab jest w Los Kebabos na placu Komorowskiego we Wrzeszczu polecam bo chłop naprawdę się stara tylko tam chodzimy. A no i oczywiście gratki za rozmowę :) i zaproszenie na próbkę !!!!

A ja zbieram się do Empiku bo mój syn podobno nie dostał nic ciekawego dla swojej walentynki i mamusią sie wysługuje :) muszę coś kupić fajnego, ach te dzieciaki pierwsze miłości się zaczęły :)

Ewelina- to cudowne informacje! Jesteś dzielna, dasz radę! :tak:

Asiu- mi się nawet już nie chce myśleć o tym moim cyklu... i dlatego NIE BĘDĘ go w kółko analizować- postanowione, bo się wykończę psychicznie! :-) Adaś dostanie kremiki ode mnie na walentynki i mnóstwo ciepłych słów na lodówce :-D

Dzieki Asiu musze kiedyś tam się udac na kebaba :-)

Jutro lekarza obdzwaniam i nastawiam sie pozytywnie. A bynajmniej taki mam plan :-)

Anula u moich znajomych ciaza byla jak przestali sie starac :)

AsiaSzw hmm jakby to ujac...caly dzien Zobacz załącznik 609894troche mnie wykonczyl...teraz mnie naszlo na hamburgera ale boje sie ze zakonczy sie to znowu przywitaniem pana K. Male diabelek.gif daja o sobie znac bardzo intensywnie :tak:
To ja tez przesylam porcje fluidkow dla Wszystkich ************* bierzcie ile kieszenie pomieszcza :tak:;-)
Trzymam kciukasy za Was Wszystkie

Załączniki

• diabelek.gif
    diabelek.gif
    13,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Aschlee ja tez sie czestuje. Czas pokaze co bedzie.

Aniu Ewelinka ma troche racji. Czasem tak sie blokuje kobieta ze nie zachodzi. Moze powinnas zrobic jak moja szwagierka. Po mega pijaku, dlugo bardzo sie starali a zaszla jak sie upila i nie myslala nawet przed ovulacja i sie nie spodziewala.

Do góry