reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia- jego starania ograniczaly się do serduszek. Zero zaangażowania i nie daj Boże wyrzeczeń z jego strony. Dlatego tak ciężko mi się was czytało, widząc jakie wsparcie macie. Czułam się jakby to była moja fanaberia :(

Dopiero jak mu powiedziałam że prawie wszystkie staraczki z którymi zaczynałam pisać zaszły w ciągu tych 4 m-cy to zaczął się zastanawiać... chociaż podczas kłótni powiedział mi że żałuje że się zgodził jak patrzy ile mnie to kosztuje. Poza tym zasial we mnie mnóstwo wątpliwości. Co będzie dalej czas pokaże.

Eh Iwo to zycze wam aby sie udalo i zeby mąż jednak zaczął cie wspierac. Ale bardzo nie ladnie ci powiedzial, nic go nie tlumaczy.
Powodzenia. A moze wrocisz do nas ;-)

Mychunia to zdrówka dla Was obojga :) fajna data na chrzciny :)

Ewelinka szkoda że jedna krecha :( faktycznie może idź do lekarza

Anna zaciskam mocno kciuki z test

Magdalenka trzymaj się, mam nadzieję że jednak będzie wszystko dobrze!

Olusia &&&& za krótką walkę zakończoną piękną, dużą Fasolinką! :D

Lalka &&&& za owocny transfer :D Musi się udać! :)

przyszły mi testy i termometr! :D także od jutra zaczynam mierzyć temp., mam nadzieję że testy wykorzystam tylko w jednym cyklu :-D

prezent dla G zrobiony i zapakowany :) ciekawe czy Mu się spodoba :D

reklama
Do góry