reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- szczerze Ci powiem, to ja wiem, że to u mnie siedzi w głowie, niestety. Oboje jesteśmy zdrowi, owu książkowa, Adaś ma naprawdę dobre jakościowo i ilościowo nasienie, więc wiem, że to moja głowa. Po pijaku już nie raz próbowałam...

reklama
mąż był dziś sprawdzić o której i kiedy jest kancelaria parafialna czynna i przywiózł mi zaświadczenie, że mogę być chrzestną :-D

ewelinka powodzenia :tak: żeby Ci się wszystko udało :tak:

Aniu u mnie tez znajoma ktora 2 lata sie starala i wyliczala i cudowala lekami itd a poszla na imprezke Maz akurat dwa dni byl w domu bo pracuje za granica i napici zmajstrowali cudnego Kubusia u jej rodzicow w domu ; p bo akurat tam po zabawie nocowali :D malo tego bylo to zaraz po okresie wiec w czasie gdzie jest male prawdopodobienstwo splodzenia Fasolki ;) a jednak niespodzianka ;)

Aniu a moze bys chciala do mojego bioenergo....pojechac. na glowe tez pomaga. Ja ostatnio jak wyszlam od niego to jak nowy Bog sie czulam. Lekko w glowie. Chyba ze nie wierzysz w takie cuda. A urlop na bahamach moze i od rana drineczki z palemka ;-)

Aniu a moze bys chciala do mojego bioenergo....pojechac. na glowe tez pomaga. Ja ostatnio jak wyszlam od niego to jak nowy Bog sie czulam. Lekko w glowie. Chyba ze nie wierzysz w takie cuda. A urlop na bahamach moze i od rana drineczki z palemka ;-)

Asiu- właśnie spadłam z kanapy ze smiechu po przeczytaniu tego, co wytłuściłam z Twojego postu :-D Wiesz, ja już byłam na dźwiękoterapii i to kilka razy, która też miała podobnie działać, ale niestety bez skutku. Już właśnie nam dzisiaj zaplanowałam urlop na weekend majowy w górach i pojedziemy. Nie ma bata! Skoro fasolka nie chce być poczeta nad morzem, to pojade po nią aż w góry na drugi koniec Polski! :-)

Ewelinka
- ale zazdroszczę Twojej znajomej!

reklama
Do góry